Άτυχος αλλά ταχύτατος ο Ζαχαρέλης στο Αcademy Trophy

Στην πίστα Angerville της Γαλλίας, το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου, ο πιλότος από την Λάρισα Θοδωρής Ζαχαρέλης δεν κατάφερε για μία μόλις θέση στα προκριματικά να πάρει το εισητήριο για τα τελικά του Academy Trophy, αλλά είχε την ταχύτητα των πρωτοπόρων πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο του Β τελικού που πήρε μέρος.




 

Μετά τα προκριματικά σκέλη του Σαββάτου ήταν 29ος στη βαθμολογία και έχασε την πρόκριση για μόλις μία θέση, αφού στον μεγάλο τελικό συμμετείχαν οι 28 πρώτοι οδηγοί. 
Συμμετείχε στον Β τελικό ξεκινώντας από την πρώτη θέση αλλά δεν κατάφερε όμως να διατηρήσει τη θέση του κι έτσι υποχώρησε στην 3η θέση από τον 1ο κιόλας γύρο.
Στη συνέχεια, έχασε άλλες 5 θέσεις πέφτοντας στην 8η αλλά κατάφερε να κερδίσει θέσεις και να τερματίσει τελικά 5ος έχοντας όμως κάνει τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με χρόνο 53.378 τη στιγμή που ο νικητής του μεγάλου τελικού είχε ταχύτερο χρόνο 53.117. 
Στην γενική κατάταξη μετά τους 2 πρώτους αγώνες του Academy Trophy ο Θόδωρος Ζαχαρέλης βρίσκεται στην 31η θέση ανάμεσα σε 47 οδηγούς. 

Ο Γρηγόρης Βαρυπομπιώτης που έχει δηλώσει συμμετοχή και έχει γίνει δεκτός στο θεσμό, δεν έχει πάρει μέρος στους δύο πρώτους αγώνες. 

Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του Academy Trophy 2012 θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου στο Bahrain.

Related

WSK 1121647309406619454

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item