Ο Φίλλιπος Καλέσης on board στα cockpit του VRT Formula

Αρκετοί γνωστοί οδηγοί αγώνων καρτ έχουν ήδη περάσει από τα cockpit της VRT Formula. Ο Φίλλιπος Καλέσης πέρα από το ταλέντο του εντός πίστας έδειξε τις ικανότητες του και στα cockpit της VRT Formula καθώς σε μόλις δύο session κατάφερε να πετύχει τον 5ο καλύτερο χρόνο της γενικής κατάταξης. Δείτε το video από την προσπάθεια του καθώς και τι μας δήλωσε για τους φετινούς αγωνιστικούς του στόχους:





Ο Φίλλιπος Καλέσης έχοντας πετύχει ήδη την μεγαλύτερη διάκριση για την Ελλάδα στο Academy Trophy με την 3η θέση στην γενική κατάταξη το 2010, έχει σαν στόχο φέτος να πάρει μέρος στο CIK-FIA KARTING TALENT TROPHY - U 18 όπου θα διεξαχθεί σε 3 αγώνες και ξεκινάει στις 31/05-02/06 στο Essay της Γαλλίας

Related

VRT Formula 6758772936498507330

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item