Στράτος Γαλανόπουλος - Στην 2η θέση του Ιταλικού Πρωταθλήματος

Ο Στράτος Γαλανόπουλος συμμετείχε για 2η φορά φέτος σε αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Championkart, στην κατηγορία Academy. 
Το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου 2013 η Pista Azzura του Jesolo φιλοξένησε τον 2ο αγώνα του θεσμού. 





Οι συνθήκες ήταν αντίστροφες με τον 1ο αγώνα της χρονιάς στο Preccenico, αφού στο Jesolo οι
δοκιμές του Σαββάτου έγιναν σε στεγνή πίστα και οι αγώνες της Κυριακής υπό βροχή. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό Έλληνα οδηγό να συλλέξει πολλές πληροφορίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που αναμένεται συναρπαστική. 






Μετά τους δύο πρώτους αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Στον αγώνα, έπειτα από πολλές μάχες τερμάτισε στην 5η θέση έχοντας κάνει τον 3ο ταχύτερο χρόνο στον αγώνα.






 Επόμενος αγώνας του Γαλανόπουλου, ο 3ος αγώνας του Ιταλικού Πρωταθλήματος Championkart στην πίστα Ala του Trento στις 6-7 Απριλίου. 



Επιμέλεια άρθρου: Άγγελος Σταθακόπουλος 


Related

news 1841116548079832378

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item