H Intrepid στο WSK Euro Series με τον Καμιτσάκη Στέφανο

Σύμφωνα με πληροφορίες των συνεργατών του Kartnews στην Ιταλία, ο Στέφανος Καμιτσάκης , ένας από τους κορυφαίους οδηγούς εξατάχυτων καρτ στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο WSK Euro Series στο Sarno της Ιταλίας που θα γίνει στις 20-21 Απριλίου, με την εργοστασιακή ομάδα της Intrepid. 




Ο Καμιτσάκης θα τρέξει στην κορυφαία κατηγορία των εξατάχυτων καρτ (KZ1) και ως teammate θα έχει τον πρώην οδηγό της Formula 1 Jaime Alguersuari αλλά και τον Bas Lammers.

Η τελευταία εμφάνιση του Ελληνα πιλότου σε επίσημους αγώνες ήταν στο 4o P.I.C.K Πάτρας όπου είχε κερδίσει την 1η θέση στην κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ αφήνοντας 2ο τον Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Davide Fore.

Για την Intrepid θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα πάρει μέρος φέτος ως εργοστασιακή ομάδα.


Επιμέλεια άρθρου: Ασημακόπουλος Χρήστος

Related

WSK Euro Series 1304167472118257706

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item