Δελτίο Τύπου EKO Racing Team: Καλή επιτυχία Θάνο!

Όλα είναι έτοιμα για τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ της κατηγορίας μίνι που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Καρτόδρομο. 
 Έτοιμη και η ομάδα της EKO Racing που με τον οδηγό της Θάνο Ξηνταβελόνη, θα διεκδικήσει το κύπελλο της κατηγορίας μίνι Β (ηλικίας από 8-10 ετών) αλλά και της γενικής κατάταξης αφού η προετοιμασία και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, μας δείχνουν ότι έχει τη δυνατότητα να το καταφέρει. 




Η Zorri Motorsport βρίσκεται ήδη εγκατεστημένη στην πίστα για να παρέχει την τεχνική κάλυψη στον Θάνο Ξηνταβελόνη και σας περιμένει στην όμορφη τέντα της για να γνωρίσετε από κοντά τον μελλοντικό πρωταθλητή.

Related

news 2997087358162017865

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item