ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PICK - Παρών στο PICK o Βέλγος εργοστασιακός οδηγός της Tecno, Kenny Vermeylen

 Άλλη μια διεθνή συμμετοχή στο 4ο PICK Patras - Loux Cola που φέτος αποκτά περισσότερο από κάθε άλλη φορά διεθνή χαρακτήρα καθώς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον άλλοι 10 περίπου ξένοι οδηγοί. 
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου: 










 Μετά την ανακοίνωση της παρουσίας του ιταλού Davide Fore στο 4ο PICK Patras - Loux Cola, έρχεται η σειρά του εργοστασίου της Tecno να προσθέσει στις διεθνείς παρουσίες τον επίσημο οδηγό της, Kenny Vermeylen (Βέλγιο). 

Το εργοστάσιο της Tecno τις τελευταίες χρονιές συμμετάσχει κατά κύριο λόγο στο IAME Challenge, όπου το 2009 και 2010 ο Kenny Vermeylen ήταν 1ος νικητής του Tropheo Bruno Grana, και 2ος το 2011, ενώ το 2012 ήταν νικητής του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου X30. 



Παράλληλα είχε δυνατές εμφανίσεις όλες αυτές τις χρονιές στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο της Rotax, στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα KF2, όπως και στο Βελγικό και Γαλλικό πρωτάθλημα. 

Ο 21χρονος Kenny Vermeylen θα συμμετάσχει στο 4ο PICK Patras - Loux Cola, με την υποστήριξη της ομάδας του Κώστα Μιχαλόπουλου AKS και του The RaceBox στην κατηγορία Master 125, με σασί του εργοστασίου Tecno και κινητήρα IAME X30. 

Οι διεθνείς συμμετοχές δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, περισσότεροι από δέκα ξένοι οδηγοί καρτ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος στο φετινό PICK Patras - Loux Cola. 

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 10/09/2012 (22.00).

Από το Γραφείο Τύπου





Related

Pick 7689149349538910925

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item