Δελτίο Τύπου-Διήμερο Εκδηλώσεων SKAG Race Events 6-7 Απριλίου 2012.

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε άλλο ένα πετυχημένο διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων στην πίστα SpeedPark του Ασπροπύργου. Ηταν το τρίτο από σειρά εκδηλώσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί για την φετινή χρονιά. Νικητές και ηττημένοι δείχνουν να το διασκεδάζουν και να ανανεώνουν με ενθουσιασμό το ραντεβού τους. 
Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου: 



 Αγαπητοί φίλοι,

Άλλο ένα απόλυτα επιτυχημένο διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στις 6 & 7 Απριλίου το τρίτο στην σειρά για το 2012 με ένα σύνολο 43 συμμετοχών να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό & να προσφέρουν θέαμα & δυνατές αλλά πάντα δίκαιες μάχες μέσα στην πίστα. 


Κυρίαρχο πάντα το φιλικό κλίμα, η θετική αύρα & η ευγενής άμιλλα μεταξύ των οδηγών που μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις μαθαίνουν να αγωνίζονται με αξιοκρατία και να έχουν σαν αυτοσκοπό τον αλληλοσεβασμό & όχι αποκλειστικά την διάκριση. Την όλη ατμόσφαιρα την υποστηρίζει εμπράκτως και ο Χρυσός Χορηγός μας η εταιρεία Θ. Κ. Σκαγιάς Α.Β.Ε.Ε. που ευχαριστούμε θερμά. Η προσπάθεια για οργάνωση & πραγματοποίηση σοβαρών εκδηλώσεων θα συνεχιστεί & τον Μάιο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές, Υγεία & Ανάσταση των Ονείρων και των Στόχων σας.

Με εκτίμηση,

Λαζαράκος Γιώργος
Speedpark επε
Μεγαρίδος
Ασπρόπυργος, 19300
Τηλ-Φαξ:+30 210 5570839





 

Related

news 1702241941621053342

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item