Αναβολή για τον 2ο αγώνα του Κυπέλου Λουξ - Δελτίο Τύπου

Ο 2ος αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 13/5/2012 στην πίστα Kartmania της Πάτρας, αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του. Η επόμενη συνάντηση για το κύπελο Λουξ θα γίνει την 1/7/2012. Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:



05/04/2012


Η επιτροπη καρτ του κυπελου Λουξ μετα απο συνεδριαση , αποφασισε την αναβολη του 2ου αγωνα στην πιστα καρτμανια λογο αιφνιδίων προβλημάτων που προεκυψαν. Ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση και σας περιμενουμε ολους στην επομενη συναντηση την 01/07/2012.Η πιστα για την πραγματοποιηση του αγωνα θ΄ανακοινωθει συντομα.

Σας ευχαριστουμε για την κατανοηση

Η επιτροπη καρτ κυπελου Λουξ

Related

news 2615579332585885950

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μήπως θα μπορούσατε να μας αναφέρατε τι προβλήματα παρουσιάστηκαν και ακυρώθηκε ο αγώνας της Πάτρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχας δεν ακυρωθηκε - μεταφερεται .Το σημαντικο δεν ειναι οι λογοι αλλα η αναγκη μεταφορας διοτι οποιοι και να ειναι δεν αλλαζει κατι μιας και το αποτελεσμα ειναι ιδιο .Απλα σεβομενοι τους οδηγους , μολις προκυπτει κατι το αντιμετωπιζουμε οσο πιο αμμεσα γινεται και με σοβαροτητα.Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item