O Kώστας Μαϊτός και ο Jenson Button!

O Κώστας Μαϊτός είναι από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους έλληνες καρτίστες και η παρουσία του στο χώρο μετρά ήδη 25 χρόνια. Ακόμα και σήμερα σε όσους αγώνες παίρνει μέρος βρίσκετε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές κατακτώντας πάντα μια θέση στο βάθρο των νικητών.  
Αναγνώστης μας ανακάλυψε και μας έστειλε δημοσίευμα από το Vroom.it όπου παρουσίαστηκε μία φωτογραφία του από το 1994 όταν είχε team-mate τον Jenson Button πρωταθλητή της Formula 1 το 2009 και νικητή του 1ου φετινού γκραν πρι.



Related

news 8203742679216885229

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. τον θυμάμαι θολά τον button όπως και τον ιδιοκτήτη της τότε astra team που ήταν ο γιουγκοσλαβος popovic αν δεν κάνω λάθος. τους είχα πρωτοσυνάντησή σε έναν αγώνα στον ασπροπυργο νομίζω το 93 η 94 και έτρεχα εγώ mini

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item