Ferrari Made for China με χρυσούς δράκους!


Έχει αρχίσει και γίνεται κάτι παραπάνω απο αισθητό ότι η ανάπτυξη της κινέζικης οικονομίας δημιουργεί απαιτήσεις μέχρι σήμερα δυτικών προτύπων, καθώς οι όλο και περισσότεροι πάμπλουτοι πολίτες της ανατολής αξιώνουν να έχουν στην κατοχή τους πανάκριβα αυτοκίνητα. Η Ferrari μετρά ήδη 20 χρόνια στην Κίνα και αποφάσισε να δώσει στην 458 Italia Coupe κινέζικο στυλ στολίζοντας την με κινέζικους δράκους!

Η εταιρεία από το Maranello προχώρησε σε αυτήν ειδική έκδοση, για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 20 χρόνων παρουσίασης της στην Κίνα.

 Δεν έγινε καμμία αλλαγή στα μηχανικά μέρη, όπου παρέμεινε ο V8 κινητήρας των 4,5 λίτρων με 570 ίππους, οι οποίοι εξασφαλίζουν 325 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα. Το κόστος της κλασσικής έκδοσης είναι περίπου στα 200.000ευρώ κάτι που αναμένεται να ξεπεράσει η ειδική έκδοση.

Related

news 3541049037224069542

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item