Αναβολή του 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καρτ στις Σέρρες

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Απριλίου 2012.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΛΑΜΣ ο αγώνας αναβλήθηκε λόγο έλλειψης συμμετοχών.


Related

Panelinio 6298990790311046540

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. ΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια και τα ίδια...αγώνες εκτος της πρωτευουσας δεν προκειται να γινει και αν γινει με το ζορι..Τότε αλλάξει ονομα και αντί για Πανελληνιο να λεγεται Πρωταθλημα καρτ αθηνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρίμα για το άθλημα...ένα άθλημα που αγαπώ εδώ και 20 χρόνια..αλλά τα ελληνικά νοικοκυριά είναι όλα χρεωμένα..και κάθε χρόνο θα είναι ακόμα χειρότερα..ευτυχώς έζησα και συμμετείχα στο άθλημα αυτό όταν ήταν στα μεγαλεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν βαζουν μυαλο!αγωνες στην βορεια ελλαδα δεν θα εχουν συμμετοχες.Καλαματα,Πατρα μεχρι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓιατιδενκανουνενανακομααγωνασταΜεγαρακαιστηνΚαλαματα?μετααποπολλαχρονιαεχουμεαλλημιαπισταστηναθηναγιααγωνεςκαιδεντηνεκμεταλευομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πρέπει να έχει κ Βόρεια Ελλάδα, και κεντρική. Αλλιως δεν λέγεται Πανελλήνιο, λεγεται Λουξ. Κακά τα ψέματα, οι πίστες Σερρών και Θεσαλλονίκης είναι (σαν πίστες) οι καλύτερες στην Ελλάδα. Και οι ΒορειοΕλλαδίτες καρτίστες είναι πολλοί κ σοβαροί. Επίσης, της Λαμίας δεν είναι άσχημη. Η λύση για όλα αυτά είναι να υπάρχουν πολλές συμμετοχές.. Δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι τα 100 ευρώ βενζίνες και τα 100 ευρώ ξενοδοχεία.. Δηλαδή, ένας αθηναίος θα δώσει +60-80 ευρώ παραπάνω για να πάει Θεσαλλονίκη αντί καλαμάτα, αυτά δεν κάνουν την διαφορά, όταν ξοδεύει χιλιάδες.. Ίσα-ίσα, ο καρτίστας θέλει να πηγαίνει σε διαφορετικές πίστες..
    Η μόνη λύση για ενεργό πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι μια πολυπληθής οικονομική κατηγορία open 125, με ενιαίο κινητήρα (έναν, όχι πολλούς "ίδιους") τον οποίο να χορηγεί και ο αντιπρόσωπος ώστε να έχει χαμηλό κόστος (για δική του διαφήμηση και προβολή), έναν (1) κινητήρα για όλο το πρωτάθλημα, και μεσαία λάστιχα. Το πραγματικό κόστος για τον αγωνιζόμενο ΔΕΝ είναι η συμμετοχή ή το ξενοδοχείο στην Σπάρτη, είναι η αφαίμαξη από ορισμένους επιτήδειους φοροφυγάδες αντιπροσώπους που για πανελλήνιο θα σε φορτώσουν με 2-3 μοτέρ, 5-6 γενικά σέρβις, 2-3 σασσί, και 15-20 σετ λάστιχα.. Επίσης, με ενιαίο μοτέρ, δεν χρειάζεσαι ακριβή τεχνική υποστήριξη.. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ σωστή η άποψή σου labels. Και στην Κρήτη έχουμε κάρτ και δεν εχουμε αγώνες δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Τα έχουν ψοφήσει όλα. Πήγαινα καποτε για προπονήσεις βαρέθηκα και σταματησα και έχω το καρτ πλέον αποθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η Κρήτη μέσα, κακώς δεν ανεφερα.. έχετε κ πολύ καλή πίστα.. Και τον Δαβιργιαννακη ανερχόμενο ταλέντο.. ενώ χορηγία από Μινωικες ή Ανεκ εύκολα για να κατεβούν για αγώνα από Ηπειρωτική Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταρχήν είναι απολύτως λογικό το καρτ να εχει οδηγηθεί σε τέτοια κατασταση όχι μόνο από οικονομικής πλευράς και κρίσης.
    Πλέον για να τρέξει καποιος σε παννελήνιο πρωταθλημα πρέπει να έχει ή kf2/kf3 μοτέρ (τελος για τα kz2 όπως φαίνεται πια),μοτέρ τα οποία ειναι αχόρταγα από οικονομική άποψη με αποτελεσμα μονο τα ατομα τα οποία "διαθέτουν" να τα χρησιμοποιούν και οι "ομάδες" από την αλλη πλευρα που το μονο που αναζητούν στην πλειοψηφία τους(για να μην θείξουμε και κανέναν) το μέγιστο δυνατό κέρδος από τους αγωνιζόμενους με 2-3 σασσί και τσουβάλια μοτέρ.Θα μου απαντήσει κανείς να τρέχουν σε διάφορα challenge όπως rotax,easy κτλ,κτλ...ωραία.4 χρόνια τώρα εχει να γινει αγώνας rotax εκτός νοτιας ελλάδας τα οποία και παλι δεν καλύπτουν ουτε στο ελαχιστο το πανελλήνιο πρωταθλημα.Τα ίδια με την εθνική/hobby , τα μοτέρ ειναι ροταξ αλλα και παλι δεν συμπληρώνει συμμετοχές στο πανελλήνιο(μονο ενας αγωνας στην θεσσαλονικη εγινε-περσι).Όπως ειπε και ο labels δεν ειναι κάτι τραγικό οικονομικά τα ξενοδοχεία/βενζίνες για εναν αγώνα εκτός της πόλης στην οποία διαμένει ο αγωνιζόμενος,την στιγμή που πολυ περρισοτερα χρηματα σπαταλούνται με άσκοπο/σπάταλο στόχο.

    Καταρχήν αυτό που πρέπει να γίνει ειναι να γίνονται αγώνες σε ολα τα μέρη της ελλάδος (Αθήνα,Θεσσαλονικη,Καλαμάτα,Σέρρες,Κρήτη) όχι μονο γιατι διαθέτουν καλούς οδηγούς και πίστες αλλά και γιατί εαν δεν γινουν το πανελλήνιο πρωταθλημα δεν μπορεί να λεγεται πανελλήνιο.
    Ακόμη από την πλευρά τους τα μοτέρ πρέπει να ειναι πιο προσιτά στον αγωνιζόμενο.Μπορούν να υπάρχουν κοινα μοτέρ τα οποία θα δίνονται για το τριήμερο του αγώνα στους αγωνιζόμενους(ενα ο καθενας).Υπάρχουν άπειρες προτάσεις οι οποίες μπορούν να κάνουν τους αγώνες πιο προσιτούς,πιο οικονομικούς,με πιο πολλές συμμετοχές, κτλ.

    Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ ενα τόσο ωραίο αθλημα να βρισκεται σε τέτοια κατάσταση,κατι για το οποίο θα πρέπει να προβληματιστούν αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ (ξερουν καλά ποιοι).Δυστυχώς ετσι ειναι η φιλοσοφία του ελληνα,αν υπάρχει διαθέση και καλές αποφάσεις το καρτ θα αποκτήσει και πάλι την αιγλη που είχε παλιά.Ας κάνουν λοιπόν οι αρμόδιοι αναστροφή αλλιώς συνεχίζουν τον δρόμο τους(και ΔΡΟΜΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ) στην ολική καταστροφή.

    Ένας πρώην αγωνιζόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορω που εχετε δει τους πολλους καρτιστες στην Β.Ελλαδα! Οι πισταρχες παραπονιουνται οτι δεν κανει κανεις πια καρτ και την τελευταια 5ετια ελαχιστοι απο Β.Ελλαδα ασχολουνται με το αθλημα. Επισης αν στην Κρητη και γενικα οπουδηποτε υπαρει ενας πηρυνας καποιων ατομων θα επρεπε εστω κ μεταξυ τους να οργανωνουν φιλικους αγωνες ωστε να μπαινουν στο κλιμα κ οχι να περιμενουν ποτε θα γινει αγωνας του πανελληνιου στην περιοχη τους για να τρεξουν. Και παλι και αγωνας να γινει ουτε οι μισοι δεν θα τρεξουν κ αυτο ειναι δεδομενο γιατι το εχουμε δει να γινεται κατ επαναληψη!

      Διαγραφή
  10. !!?? Σχεδόν όλοι όσοι έτρεχαν μέχρι πέρυσι στο πανελλήνιο και τα ονόματα τους τελείωναν σε ιδης, ιτης, όγλου. Για ρώτα κανα αντιπρόσωπο με κιτρινοκοκκινα σασσι με τρία γράμματα πόσα πούλησε στον Ν.θεσ/κης.. Αυτό είναι το θεμα ανωνυμε νο3? Προτιμάς να γίνεται πανελλήνιο με 4 αγώνες από τους έξι στην ίδια πίστα? Μήπως να την κάνουν κ ανάποδα για ενδιαφέρον.. Για μένα για το πρωτάθλημα θα έπρεπε να περιλαμβάνει 5-6 αγώνες μεταξύ των Κιούρκα, Ρύσιο, Σπάρτη (Χριστοφορου), Σέρρες, Πατρα (pick), Μέγαρα, και γιατί όχι (ειδικά προς το καλοκαίρι) Χανιά (λιμνουπολη), διότι, εκτός του pick που είναι αγώνας πόλης, είναι οι πίστες που έχουν προδιαγραφές, πλατος, και μήκος, και χώρους υποστήριξης.. αλλά και γιατι θα ήταν ένα ωραίο οδοιπορικό στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Labels πρέπει να αντικαταστήσεις τον Αθανασέκο αδικα χαραμίζεσαι(το εννοώ δεν δουλεύω κανέναν)

      Διαγραφή
  11. είμαι ο ανώνυμος no3 αλλά μάλλον εννοούσες τον no4 labels..που θέλει να γίνονται οι αγώνες μόνο στην Αθήνα..εγώ όταν ξεκίνησα το καρτ(92) το ξεκίνησα μέσα από φιλικά(τρικαλα,βεροια,κοζανη,κιλκις..και πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδος.Μετά πήρα μέρος στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος στο ΒΟΛΑΝ όσοι την θυμούνται,που θυμάμαι μας χώριζαν στα 2 στην μίνι επειδή ήμασταν πάρα πολλά καρτ..και μετά πήγα πανελλήνιο,
    θέλω να καταλήξω ότι έχει χάσει την δύναμη που είχε η έννοια του πανελληνίου,κάποτε ανυπομονούσα για αυτό(προσωπικά γιατί για έμενα ήταν ένα μεγάλο γεγονός)είμαι Σερραίος είμαι γνωστός στου περισσότερους παλιούς και πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ για τον αγώνα που ακυρώθηκε στην πόλη μου και γενικά για το άθλημα που αγαπώ και το βλέπω να περνάει δύσκολες στιγμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item