Σπουδαία εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στον τελευταίο αγώνα του WSK Master Series

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γιώργος Κοκκινίδης και ο Μίχας Θεοφάνης πέτυχαν σπουδαίες εμφανίσεις στον τελευταίο αγώνα του WSK Master Series για το 2012, όπου ανέδειξε και τους πρώτους πρωταθλητές της χρονιάς. Πιο αναλυτικά:





Στην κατηγορία KZ2 o Γιώργος Κοκκινίδης μετά από σκληρές μάχες στον τελικό της κατηγορίας του κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση κατακτώντας 6 βαθμούς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος  τερματίζοντας έτσι στην 20η θέση της γενικής κατάταξης, μια ιδιαίτερα τιμητική θέση. Οδηγοί όπως ο Dante και Zanchetta βρέθηκαν να παλεύουν με τον έλληνα οδηγό που έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 
Πρωταθλητής για το 2012 σε αυτήν την κατηγορία των εξατάχυτων καρτ αναδείχθηκε ο Βρετανός Lennox Lamb Jordon.

Στην κατηγορία KF3 o Μίχας Θεοφάνης πέτυχε μια εκπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό της κατηγορίας κατακτώντας την 12η θέση ενώ στον τελικό τερμάτισε στην 28η θέση. Τα αποτελέσματα αυτά τον έφεραν στην 40η θέση της γενικής κατάταξης των οδηγών της κατηγορίας του. 
Πρωταθλητής στην κατηγορία του για οτ 2012 αναδείχθηκε ο Βρετανός Ilott Callum.




Στην κατηγορία KZ1 o Marko Ardigo κατέκτησε τον τιτλο του πρωταθλητή για το 2012, ενώ ο Max Verstappen κατέκτησε την KF2. Στην ΜΙΝΙ 60 επικράτησε ο Leonardo Lorandi.


Related

WSK 2623561035506593664

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Πολλά συγχαρητήρια στους έλληνες οδηγούς μας! Ο Γιώργος Κοκκινίδης εξελίσετε σε πολύ γρήγορο οδηγό. Πολλά μπράβο και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item