Αποτελέσματα Ελλήνων Οδηγών στο ROK CUP INTERNATIONAL FINAL 2011

Με πέντε προκρίσεις στους μεγάλους τελικούς και πολύ καλά αποτελέσματα ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προσπάθειες των ελλήνων οδηγών στο ROK CUP INTERNATIONAL FINAL 2011 με τον Βασίλη Καλλιώρα να μπαίνει και στην 1η δεκάδα της κατηγορίας ROK καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Στην Κατηγορία Super Rok  ο ΒΑΣΙΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πήρε την πρόκριση για τον τελικό και βρέθηκε στην 25η θέση της γενικής κατάταξης.
Οι ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΞYΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ δεν κατάφεραν να μπουν στον τελικό και έτρεξαν στο SPARCO FINAL με τον Ζερβό να μπάινει στην 1η δεκάδα και να καταλαμβάνει την 9η θέση, τον Γαβαλά τρεις θέσεις πίσω του στην 12η και τον Ξυνό στην 20η θέση.
Στην Κατηγορία Rok ο ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ο ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό με τον Καλλιώρα να πετυχαίνει μια σπουδαία εμφάνιση και να τερματίζει στην 8η εμφάνιση. Ο Κυδωνάκης Νίκος κατετάγη 33ος.
Οι ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΠΑΡΗΣ βρέθηκαν εκτός τελικού και έτρεξαν στο Dell' orto Cup με τον Γιαννακαρώνη να καταλαμβάνει την 16η θέση και τον Τζελέπη την 23η.
Στην Κατηγορία Junior Rok ο ΚΑΛΕΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ πήραν την πρόκριση για τον τελικό και έδωσαν την δική τους μάχη με τον Κοκκινίδη να παίρνει την 25η και τον τον Καλέση την 27η θέση, ενώ ο ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έμεινε εκτός τελικού.
Στην Κατηγορία Mini Rok ο ΚΡΑΣΩΝΗΣ ΘΩΜΑΣ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και πήρε μέρος στο ΜΙΝΙ ΚΑRT T.KART FINAL καταλαμβάνοντας την 21η θέση.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:




ROKROK FINAL
download

SUPERSUPER ROK FINAL
download

JUNIORJUNIOR ROK FINAL
download

MINIMINI ROK FINAL
download






ROKDELL'ORTO FINAL
download

MINIT-KART FINAL
download

SUPERSPARCO FINAL
download

JUNIORBRIDGESTONE FINAL
download


Related

WSK 1704896957483590796

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item