Αποτελέσματα κατηγορίας MINI στο 3ο PICK Πάτρας



H κατηγορία ΜΙΝΙ φιλοξένησε 7 μικρούς πιλότους στο 3ο PICK Πάτρας. Είναι η κατηγορία που αφορά το μέλλον του καρτ στην Ελλάδα και οι λίγες συμμετοχές δεν ήταν ότι καλύτερο στην μεγάλη γιορτή του Καρτ, παρόλο που οι συμμετοχές ήταν χορηγία των εταιρειών Δούβρης Α.Ε.

Σίγουρα οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους καθώς η συνέχεια του αθλήματος εξαρτάται από αυτή την κατηγορία.
Με την ελπίδα ότι του χρόνου θα είναι η κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές σας παρουσιάζουμε τους 7 πρωταγωνιστές καθώς εδώ δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά ονόματα!
Στην μάχη των χρονομετρημένων του Σαββάτου οι εφτά μικροί πιλότοι που πήραν μέρος μετά τα πρώτα warm up είναι οι: Σαγανάς Χρήστος, Λειβησιανός Αλέξανδρος, Κυλινδρής Δημήτρης, Παππάς Αλέξανδρος, Τσιμπρής Δημήτρης, Ξηνταβελόνης Θάνος και Γεωργαλάς Ιωάννης.
Ταχύτερος όλων αναδείχθηκε ο Λειβησιανός Αλέξανδρος με το εκπληκτικό 45,240sec μπαίνοντας σε ρόλο πρωταγωνιστή για την συνέχεια με δεύτερο τον Σαγανά Χρήστο (46,209). Τρίτος ο Κυλινδρής Δημήτρης ενώ την 2η σειρά εκκίνησης συμπλήρωσε ο Τσιμπρής Δημήτρης. Στην 5η θέση ο Γεωργαλάς Ιωάννης ενώ την 6η και 7η θέση της σειράς εκκίνησης βρέθηκαν ο Ξηνταβελόνης Θάνος και Παππάς Αλέξανδρος.
Στον ημιτελικό ο Λειβησιανός Αλέξανδρος με τον αέρα της πρώτης θέσης των χρονομετρημένων πήρε την 1η θέση κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο με 44,891. Δεύτερος ο Σαγανάς Χρήστος που ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί πίσω από τον Λειβησιανό ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Τσιμπρής Δημήτρης. Στην τέταρτη θέση ο Κυλινδρής Δημήτρης που κέρδισε την μάχη του με τον Ξηνταβελόνη Θάνο. Στην 6η και 7η θέση έμειναν οι  Γεωργαλάς Ιωάννης και Παππάς Αλέξανδρος.
Στον  μεγάλο τελικό της Κυριακής η εγκατάλειψη του Λειβησιανού στον 8ο γύρο έφερε ανατροπές και στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο έμπειρος Σαγανάς Χρήστος κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο του τελικού με 51,788. Στην 2η θέση ο Ξηνταβελόνης Θάνος που ήταν ασταμάτητος καθώς ξεκινούσε από την 5η θέση ενώ 3ος τερμάτισε ο Κυλινδρής Δημήτρης που ακολουθεί πιστά και με μεγάλη επιτυχία τα βήματα του πατέρα του στο καρτ! Τέταρτος ο Γεωργαλάς Ιωάννης ενώ στην 5η και 6η θέση τερμάτισαν οι Παππάς Αλέξανδρος και Τσιμπρής Δημήτρης.

Το σίγουρο είναι μόνο νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία. Με την εμπειρία που αποκτούν αυτά τα παιδιά και ειδικά σε αγώνες όπως το PICK της Πάτρας μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμου, αποκτούν ρόλο πρωταγωνιστή σε όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά του Μιχάλη Ζαχαράτου στο Kartnews.gr της εταιρείας STAR DP

Related

Pick 3945675525588468436

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item