O ΣΕΡΚΟΣ ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ στο BRIDGESTONE CUP - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MARANELLO Hellas

Στον τελικό του ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ BRIDGESTONE CUP θα συμμετέχει ο οδηγός της MARANELLO Hellas ΣΕΡΚΟΣ ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20 – 23 Οκτωβρίου στην φημισμένη πίστα South Garda Karting στο Lonato της Ιταλίας. 


Η πίστα του Lonato φιλοξενεί τα τελευταία 16 χρόνια τον εναρκτήριο αγώνα κάθε αγωνιστικής χρονιάς, το Πανευρωπαικό Κύπελλο WINTER CUP, αλλά και άλλους διεθνείς και εθνικούς αγώνες.

To τελευταίο μεγάλο ιταλικό αγωνιστικό event για την φετινή χρονιά θα μαζέψει όλη την αφρόκρεμα του Πανευρωπαικού καρτ στις κατηγορίες KF3, KF2 και KZ2 και φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθούν και οι κατηγορίες UNDER 18 και ACADEMY. Τα τελευταία χρόνια πολλοί εργοστασιακοί οδηγοί επιλέγουν να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα λόγω του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου και των τεχνικών ιδιαιτεροτήτων της πίστας του Lonato αλλά και των υψηλών χρηματικών επάθλων.

O ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις στο PICK 2011 στην κατηγορία KZ2 όπου ξεκινώντας τελευταίος στον ημιτελικό λόγω τεχνικού προβλήματος κατάφερε να τερματίσει 3ος στον τελικό πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλήτη Jonathan Thonon και τον πρώην εργοστασιακό οδηγό της Intrepid Στέφανο Καμιτσάκη. Αυτήν την περίοδο ο έλληνας οδηγός είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και σε άριστη ``φόρμα`` και o στόχος που έχει βάλει για τον αγώνα στο Lonato είναι η είσοδος στην 20αδα του τελικού. Για τον ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ είναι ο πρώτος του αγώνας καρτ επί ιταλικού εδάφους έχοντας όμως ήδη αγωνιστεί και μαζέψει μεγάλη εμπειρία σε όλα τα μεγάλα αυτοκινητοδρόμια, όπως η MONZA, MUGELLO, MISANO, VALLELUNGA, κ.α. στο Ιταλικό Πρωτάθήμα Formula GLORIA που συμμετείχε το 2008 και το 2009.

O MOΒΣΕΣΙΑΝ θα έχει στην διάθεση του 2 σασί MARANELLO RS9LS, 3 6τάχυτους κινητήρες MARANELLO MK01, πλήρες σύστημα τηλεμετρίας της AIM και θα φιλοξενηθεί στην εργοστασιακή τέντα της MARANELLO. Τους κινητήρες του έλληνα οδηγού θα επιβλέπει ο ιταλός εργοστασιακός μηχανικός της MARANELLO RENATO ANDREOLI και το στήσιμο του σασί θα αναλάβει ο άγγλος μηχανικός της MARANELLO Hellas TOBY SINCLAIR.

Related

WSK 1370364198386579038

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item