Πέρασε στην ιστορία το 3ο PICK Πάτρας

Το 3ο Patras International Circuit of Kart πέρασε στην ιστορία, χαρίζοντας κινηματογραφικές εικόνες σε όσους πήραν μέρος αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν.
Οι θεατές κατέκλυσαν κατά χιλιάδες την διαδρομή των αγώνων στο κέντρο της Πάτρας γύρω από την Πλατεία Βασ. Γεωργίου τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στηρίζοντας μαζί με τους συμμετέχοντες, την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή Jonathan Thonon ήταν επιβλητική, έδωσε κύρος και ιδιαίτερη αξία στους αγώνες, σφραγίζοντας παράλληλα τον διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης. Μακάρι να έχουμε την τύχη και στα επόμενα PICK να ξαναδούμε αθλητές τέτοιου βεληνεκούς στον χώρο του καρτ.
Στο αγωνιστικό μέρος, όπως σε κάθε αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα δεν έλειψαν τα παράπονα και οι αντιδικίες μεταξύ οδηγών και κριτών αλλά όλα καλύφθηκαν από την γιορτινή ατμόσφαιρα που είχαν επιμεληθεί οι διοργανωτές. Άλλωστε το να τρέχει κανείς και μόνο, μπροστά σε τόσο κόσμο, σκεπάζει σχεδόν οποιοδήποτε ευτράπελο συμβεί μέσα στον αγώνα.
Είναι γεγονός από τις εκδηλώσεις και την παρουσία του κόσμου όλο το διήμερο των αγώνων, ότι ολόκληρη η Πάτρα αγκάλιασε τους αγώνες καρτ στον αστικό πυρήνα της πόλης και έδειξε από την επόμενη μέρα να ετοιμάζετε για το επόμενο PICK!

Related

Pick 3660496357925904590

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item