WSK Master Series 'SIENA' - Ελληνικές συμμετοχές και αποτελέσματα

Με τα χρονομετρημένα και τα προκριματικά σκέλη ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες μέρες στην πίστα Castelnuovo στην πόλη της Σιένα στην Ιταλία για τον 4ο αγώνα του WSK Master Series .
Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60 όπου συμμετέχουν τέσσερις οδηγοί στους συνολικά 72 οδηγούς.


Ο Μάρκος Ψαλτάκης με την ομάδα RTM Maccarone Racing Team, ο Φώτης Σωτηρόπουλος και ο «Κωνσταντίνος» με την ομάδα της Grillakis Racing Team , και ο Θωμάς Κρασώνης με την ομάδα της Jolly Team S.R.L.I.
Στα χρονομετρημένα με χρόνο 48’’671 ο Μάρκος Ψαλτάκης βρέθηκε στην 26η θέση, ο «Κωνσταντίνος» ήταν 49ος με χρόνο 48’’992,  ο Κρασώνης με 49’’359 ήταν στην 65η θέση και τέλος με χρόνο 49’’717 ο Σωτηρόπουλος βρέθηκε 69ος.
Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών ο Ψαλτάκης κατέλαβε την 45η θέση και μαζί με τον «Κωνσταντίνος» που κατέλαβε την 52η θέση προκρίθηκαν για την συνέχεια της αυριανής μέρας.
Ο Φώτης Σωτηρόπουλος και ο Θωμάς Κρασώνης κατέλαβαν αντίστοιχα την 69η και 72η θέση και αποκλείστηκαν από την συνέχεια.

Related

WSK 9190336043752671273

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item