Video: Ο Tobie Sinclair προετοιμάζεται για το International Historic Kart Race

O Άγγλος βετεράνος οδηγός αγώνων καρτ Tobie Sinclair που είναι μια από τις πιο γνωστές μορφές του καρτ στην Ελλάδα προετοιμάζεται για το International Historic Kart Meeting που θα γίνει στο Hoddesdon στην Αγγλία στις 17 και 18 Αυγούστου.






Ο Tobie θα αγωνιστεί στον μεγάλo αυτό διεθνή αγώνα των ιστορικών καρτ  με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας των Spartans και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά.

Είναι γνωστή η συλλογή του από Ιστορικά καρτ και η αγάπη του για το καρτ γενικότερα.
Ο 55χρονος πλέον Tobie εργάζεται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα των Spartans ως τεχνικός διευθυντής ενώ ταυτόχρονα είναι και επίσημος οδηγός της ομάδας για τους αγώνες των Ιστορικών καρτ στο εξωτερικό.

Δείτε το video από την προετοιμασία που έκανε στην πίστα της Καλαμάτας που την θεωρεί μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα.






Related

WSK 3875519115267578556

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item