Αποτελέσματα 3ου αγώνα Superleague Karting 2012

Mαζί με τον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος καρτ ΜΙΝΙ ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Καρτόδρομο των Αφιδνών και ο 3ος αγώνας του Superleague Karting 2012. 
Παρά τις λίγες συμμετοχές έδωσαν το παρών όλα τα μεγάλα ονόματα του θεσμού και πρόσφεραν όμορφο θέαμα. 
Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο οδηγός φαινόμενο του ελληνικού καρτ Φίλλιπος Καλέσης όπου κέρδισε τόσο τον τελικό του Rok Cup όσο και τον τελικό του Superleague, επικρατώντας του μεγάλου αντιπάλου του Δημήτρη Βασιλέρη. Πιο αναλυτικά:


Στην κατηγορία Rok-Iame Junior όπου έλαβαν μέρος 5 οδηγοί, νικητής αναδείχθηκε ο ταχύτατος Σαγανάς Χρήστος αφήνοντας δεύτερο τον Θοδωρή Ζαχαρέλη και τρίτο τον Σβουράκη Κωνσταντίνο.
Ο Μάρκος Ψαλτάκης εγκατέλειψε στον 9ο γύρο.

Στην κατηγορία Iame Χ30 νικητής στο τελικό ήταν ο Παύλος Ξυνός, και δεύτερος ήρθε ο Στέλιος Σαγανάς.   Ο Μίχας Θεοφάνης που τερμάτισε 3ος ακυρώθηκε ενώ οι άλλοι 2 οδηγοί της κατηγορίας εγκατέλειψαν στα μισά του αγώνα.



Στην κατηγορία Rok στον τελικό ξεκίνησαν έξι οδηγοί. Την καρό σημαία πήρε ο Φίλιππος Καλέσης, κερδίζοντας την μονομαχία του με τον Δημήτρη Βασιλέρη ενώ τρίτος τερμάτισε ο Μαϊτός Κωνσταντίνος που δεν χάνει την επαφή του με το βάθρο.

Στον τελικό της Superleague όπου ενσωματώνονται οι κατηγορίες ROK και ΙΑΜΕ στην εκκίνηση βρέθηκαν 8 από τα 11 καρτ που πήραν κατάταξη στα χρονομετρημένα και το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Ο Καλέσης κέρδισε σχετικά άνετα κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο του τελικού ενώ ο Μαιτός επικράτησε του Σαγανά Στέλιου και του Μίχα Θεοφάνη για την 2η θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Σαγανάς αφήνοντας τον Μίχα 4ο, ενώ ο Βασιλέρης περιορίστηκε στην 5η θέση.

Related

Superleague 1284891527870546062

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item