Οι πρώτοι βαθμοί του Σωτηρόπουλου στο Ιταλικό πρωτάθλημα καρτ στην KF3 - Video

H καλύτερη φετινή παρουσία του Φώτη Σωτηρόπουλου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα καρτ της KF3. 
O Έλληνας πιλότος οδήγησε ιδανικά κάνοντας έναν καταπληκτικό αγώνα καταφέροντας να μαζέψει και τους πρώτους του βαθμούς στο Ιταλικό πρωτάθλημα.



Του Μίκη Καλογηράτου,

Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου βρέθηκε στην 20η θέση ανάμεσα σε 38 οδηγούς με χρόνο 43,023 έχοντας μια διαφορά κατά 0,580sec από τον poleman,  Lonardi Alessio.

Στις μάχες των προκριματικών πήρε μια 8η και μια 21η θέση καταφέρνοντας να βρεθεί στην 19η θέση της γενικής κατάταξης κάτι που του έδωσε μια άνετη πρόκριση στους τελικούς.

Στον ημιτελικό ξεκίνησε ιδανικά και με μια καταπληκτική εκκίνηση βρέθηκε γρήγορα κοντά στην πρώτη δεκάδα αλλά λίγο πριν το τέλος μια σύγκρουση τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Ο Σωτηρόπουλος με το 321 προσπερνά 2 αντιπάλους!

Στον τελικό παρόλο που ξεκινούσε τελευταίος έκανε έναν από τους καλυτερους αγώνες της φετινής χρονιάς. Έδωσε μάχες σώμα με σώμα και προσπερνόντας με μεγάλη δεξιοτεχνία τους αντιπάλους του κατάφερε να βρεθεί στην 11η θέση ανάμεσα σε κορυφαίους οδηγούς της KF3 στον κόσμο.





Related

WSK 5316102745442921347

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Ο Φώτης Σωτηρόπουλος έκανε πραγματικά εξαιρετικό αγώνα και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Βαθμούς όμως για να μαζέψει πρέπει να έχει ιταλική αγωνιστική άδεια. Αλλιώς, δυστυχώς, μένει εκτός βαθμών, ακόμα και άν νικήσει. Ο Έλληνας οδηγός έχει ελληνική άδεια και συνεπώς δεν βαθμολογείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ θα διαφωνήσουμε μαζί σας!
      Δείτε την ιταλική κατάταξη εδώ:
      http://www.livetiming.ficr.it/docs/2013/0728/KF3_classifica.pdf
      Μέσα ο Σωτηρόπουλος με 3 βαθμούς!

      Διαγραφή
  2. Etsi mono gia tin pliroforisi sas gia na bathmologitheis sto italiko protathlima plironeis 121 eurw summetoxi stin csai extra apo to paravolo tis summetoxis tou agwna....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικι Καλημέρα
      Το Ιταλικό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες εκτός από την κατηγορία ΜΙΝΙ είναι χαρακτήρα ΟΡΕΝ. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να συμμετέχη όποιος θέλει με LICENCE οιασδήποτε Εθνικότητος και να βαθμολογηθή κανονικά, ακόμα και να κερδίση το πρωτάθλημα,όπως ο Γάλλος J. DARAS στην KF2.
      Φιλικά
      Κώστας Σωτηρόπουλος

      Διαγραφή
  3. Με βαθμούς ή χωρίς βαθμούς .... αυτό τελικά που μετράει είναι αυτό που μπορεί να κάνει ο Φώτης σε κάθε αγώνα που συμετάσχει !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΑΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sas euxaristo para poli gia ta kala sas logia.
    Episis tha ithela na euxaristiso ton kirio Grillaki Giorgo pou mou estise to kalitero sasi tis pistas.


    Fotis Sotiropoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτη, Πολλά Συγχαρητήρια. Μακάρι να μπορέσουμε να σε απολαύσουμε και στην Ελλάδα. Υπάρχει περίπτωση να τρέξεις στο PICK?

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δυστυχώς δεν θα καταφέρωνα τρέξω στο φετινό P.I.C.K.

    Σωτηρόπουλος Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item