Σπουδαία εμφάνιση ο Σωτηρόπουλος, άτυχος ο Βασιλέρης στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CSAI.

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο τρίτος γύρος για το Ιταλικό Πρωτάθλημα Καρτ CSAI στη Σιένα, όπου συμμετείχαν δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι νεαροί Έλληνες οδηγοί. Ο Βασιλέρης Δημήτρης στην κατηγορία KZ2 των εξατάχυτων και ο Σωτηρόπουλος Φώτης στην KF3 των αυτόματων καρτ.


Του Γιάννη Γκρίλλα,


Με σπουδαία εμφάνιση τελείωσε το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία ο Σωτηρόπουλος, καθώς στον Τελικό της κατηγορίας τερμάτισε στην 11η θέση. 

Την επιτυχία του κάνει ακόμα σπουδαιότερη, ο τρομερός ανταγωνισμός του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι κατά τον ημιτελικό ήταν άτυχος και εγκατέλειψε μόλις στον 7ο γύρο. 

Όσον αφορά τον έτερο Έλληνα πιλότο, Βασιλέρη Δημήτρη, η τύχη του γύρισε κυριολεκτικά την πλάτη. 

Στον σημερινό πρωινό αγώνα δεύτερης ευκαιρίας για την είσοδο στο τελικό κομμάτι του αγώνα εγκατέλειψε μόλις στον 6ο γύρο χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για την παρουσία των δύο πιλότων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο πιλότους μας για τη συμμετοχή τους και ελπίζουμε οι εμπειρίες που αποκόμισαν απ’ τον σπουδαίο αυτό αγώνα να τους βοηθήσουν στη συνέχεια για να μας φέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Related

xsai 815517679930568798

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Συγχαρητήρια στον Φώτη! Καταπληκτικό αποτέλεσμα!
    Η αθόρυβη δουλειά και οι κόποι οδηγού, πατέρα και μηχανικού αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες CSAI που απομένουν!
    Χρήστος Τράκκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sugxaritiria sta paidia pou sikonoun tin simaia mas stin eurwpi psila....
    O fwtis ekane katapliktiko agwna ston imiteliko itan para poly grigoros alla kai atuxos kathos se plaini sugkrousi gurise patontas sto xwma kai egkatelipse... den to bale kato kai me megali psuxi ston teliko ekinontas apo tin teleutaia grammi tis ekkinisis ekane ekpliktiko agwna ftanontas stin 11 thesi.... xilia bravo kai kali sunexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Φώτη !!!!!!!!!!!!!
    Εξαιρετική επίδοση!!!
    Μπράβο στον Ελληνα μηχανικό του για την επίσης εξαιρετική δουλειά υποστήριξης.
    Καλή προπόνηση το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη στο Lonato ευχομαι ΒΑΘΡΟ!!!
    Κορινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item