1ος Αγώνας ΛΟΥΞ CUP 2013: Ελεύθερα Δοκιμαστικά Σαββάτου

Δυνατό ξεκίνημα με τα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του San Nicolas σήμερα για τον 1ο Αγώνα του ΛΟΥΞ CUP στην Καλαμάτα! Το Kartnews.gr βρίσκεται στην πίστα και παρακολουθεί τις εξελίξεις.





Ρεπορτάζ: Γιάννης Γκρίλλας,




Εδώ και λίγη ώρα στην πίστα βρίσκονται συνεχώς 8-10 καρτ δίνοντας μάχες με τα χρονόμετρα αλλά και ωραίες ''αγωνιστικές'' αψιμαχίες μεταξύ τους σε μικρές προσομοιώσεις συνθηκών αγώνα!! 

Η θερμοκρασία και ο ανταγωνισμός ανεβαίνουν στην πίστα του San Nicolas σε αντίθεση με τους χρόνους που συνεχώς πέφτουν!! 

Όσο οι οδηγοί συνηθίζουν στις συνθήκες τις πίστας ο ανταγωνισμός μεγαλώνει μαζί με το ενδιαφέρον! 

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του τοπικού καναλιού της Μεσσηνίας Best Channel που τράβηξε πλάνα από τις προσπάθειες των οδηγών στην πίστα και πήρε συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές!

Ο αυριανός αγώνας θα έχει επίσης τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι και το kartnews.gr θα σας μεταφέρει τα πάντα!

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:



















Related

news 6766181839734684608

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Καλή οργάνωση και κάλυψη από τοπικό σταθμό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!

    ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Η διοργάνωση και το άθλημα αξίζουν τα καλύτερα που είναι φυσικά πολύ περισσότερα απ' όσα έχουν αυτή τη στιγμή! Εμείς απ' τη μεριά μας προσπαθούμε για όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη με τα όποια μέσα διαθέτουμε, πάντα με αγάπη για το χώρο και όλους τους φίλους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item