Νίκη και προβάδισμα του Γαλανόπουλου στην Ιταλία

 Ο Στράτος Γαλανόπουλος κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση αναδείχθηκε νικητής μόλις στον 4ο αγώνα του στην Ιταλία. 
Συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Academy, το οποίο διεξάγεται κατά τα πρότυπα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Academy που διοργανώνει η FIA. 






Στον 4ο αγώνα της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Cervia στις 26 Μαΐου, πήρε τη νίκη στον εντυπωσιακό αγώνα της μέρας ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες. 

Παρότι ξεκίνησε από την 4η θέση εκμεταλλεύτηκε τις δυνατότητες του και κάνοντας έναν αλάνθαστο αγώνα πέρασε στην κορυφή και είδε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού. 

Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα πολύ καλά αποτελέσματα του σε Preccenico, Jesolo και Ala, ο Γαλανόπουλος μετά τη νίκη του πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας προβάδισμα 14 βαθμών από τον δεύτερο. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 3η και 4η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται αντίστοιχα οι Marco Cenedese και Edoardo Tolfo, οδηγοί που θα εκπροσωπήσουν την Ιταλία στο Academy Trophy 2013.

Πηγή: Ert.gr

Related

WSK 6016083523579030126

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μπράβο Στράτο.!!
    Συνέχισε την Προσπάθεια.
    Κωστας & Φωτης Σωτηροπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Γαλανόπουλο,
    Μπορεί οι συμμετοχές στον αγώνα να ήταν λίγες, μιας και το έπαθλο Champion kart της Parolin έχει περιορισμένη απήχηση, αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια και την επιτυχία του νεαρού Έλληνα οδηγού. Μια 4η θέση στον ημιτελικό και μια 1η θέση στον τελικό ανάμεσα σε 11 αντιπάλους είναι οπωσδήποτε επιτυχία.
    Είναι καλός οδηγός και μπορεί να έχει διακρίσεις και σε μεγαλύτερες διοργανώσεις με πολλούς αντιπάλους, όπως σε δυσκολότερα έπαθλα και στο πρωτάθλημα, και αν συνεχίσει με σύστημα την προσπάθειά του μπορεί ακόμα και στο WSK και σε αγώνες CIK/FIA.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item