Ο πρώτος αγώνας της VRT Formula - (Video)

Γεμάτος συγκινήσεις ήταν ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος VRT Formula! 
Σε πανηγυρικό κλίμα αφού σηματοδότησε και το Grand Opening του VRT Motorsports Club, αποτέλεσε κορύφωση των προσπαθειών... εβδομάδων για τους virtual racers που βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι των προσομοιωτών μας. 





Οι δώδεκα ταχύτεροι εξ αυτών διαγωνίστηκαν με φόντο το ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο, από την οποία θα προκύψει ο υπέρ-τυχερός που θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula Renault στην ισπανική πίστα Ricardo Tormo. 

Ο Τζίμης Παρίσης από τη Θεσσαλονίκη ήταν εκείνος που οδηγώντας αλάνθαστα σε κάθε διαδικασία, πανηγύρισε τη παρθενική πρωτιά του καινοτόμου αυτού πρωταθλήματος! 

Την εκδήλωση παρουσίασε η Άντζελα Ευριπίδη, με... teammates τον δοκιμαστή της VRT Formula Σταμάτη Κατσίμη που βοήθησε τους αγωνιζόμενους με τις πολύτιμες συμβουλές του και τον Πάνο Σεϊτανίδη που περιέγραψε τις μάχες στην εικονική πίστα της Σαγκάης.


Related

VRT Formula 5870248701199685328

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item