H ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ

Η φωνή του αγωνιζομένου αποτυπώνει μέσα σε δέκα γραμμές ένα πρώτο πλαίσιο, αυτών που θέλουν οι πιλότοι των καρτ στην Ελλάδα και στόχο έχει την άμεση δημιουργία ενός Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητών Καρτ.  
Το Kartnews Racing Club που αριθμεί ήδη 45 οδηγούς συστρατεύεται σε αυτή την προσπάθεια και ενώνει την φωνή του προς αυτή την κατεύθυνση:






Όχι διχασμός – ισχύ εν τη ενώσει, δυνατότητα ποικιλόμορφων μορφών αγώνων , time attack , αγώνων πόλης κ.λ.π. 

Συμμετοχές αγωνιζομένων σε όλες τις συναγωνιστικές μορφές ώστε να επέλθει βελτίωση και άνοδος των πιλότων γνωρίζοντας ότι η εκάστοτε συμμετοχή τους διδάσκει κάτι καινούργιο σε μορφή ταχύτητος , εμπειρίας , προσπεράσεων κ.λ.π. σε όλους τους αγωνιζόμενους ανεξαρτήτως της θέσεως που θα τερματίσουν. 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, αντιπρόσωποι, ομαδάρχες και μηχανικοί όπως παροτρύνουν τους αθλητές τους προς την συμμετοχή και όχι προς την αποχή από τους αγώνες , διότι έτσι μόνο καλυτερεύουν και γυμνάζουν τους αθλητές τους. 

Ομαδάρχες μην υποστηρίζεται τον βεντετισμό και την ατιμία, καταδικάστε την πρώτα από όλα στην δική σας ομάδα, αφήστε τους αθλητές να έρθουν στις πίστες και να πραγματοποιήσουν έναν καθαρό και αξιοκρατικό αγώνα, να πάψουν να υπάρχουν αθλητές δυο ταχυτήτων. 

Ποτέ ένας αθλητής να μην προμηθευτεί μοτέρ από το εξωτερικό ή φουσκωμένο και φτιαγμένο μοτέρ από ειδήμονες ντόπιους μηχανικούς, να μην αποτελέσει προϊόν εκμετάλλευσης, έχοντας σαν στόχο την συχνή συμμετοχή για να εκπαιδευτεί συχνότερα και καλύτερα αντί της ψεύτικης και κατασκευασμένης νίκης. 

Αθλητές δεν μας ενδιαφέρει η ηγεσία, ούτε τα λάστιχα, ούτε ποιος θα κερδίσει, ούτε αν το μοτέρ του Χ ήταν μαϊμού γιατί έτσι ο μόνος ζημιωμένος είναι ο αθλητής γιατί δεν θα τρέξει ποτέ . 
Ο νοών – νοήτω και όλοι ξέρουμε την αλήθεια αλλά την αλήθεια θα την αλλάξουμε με τον ιδρώτα μας και την κούραση μας και δεν θα αφήσουμε την ¨αλήθεια ¨ να μας σταματήσει . 

Ένας αθλητής καρτ απέχοντας από την αγωνιστική δραστηριότητα ουσιαστικά έχει απομακρυνθεί από την πραγματικότητα και τους αρχικούς του στόχους και προσδιορισμούς αφήνοντας τις διάφορες παρεξηγήσεις, διαφωνίες, ασυμφωνίες ή και ακόμη συμφεροντολογικές συμπεριφορές ή ίντριγκες να τον απομακρύνουν, να τον απομονώσουν και τελικά να τον σταματήσουν από αυτό που ξεκίνησε με τόση αγάπη. 

Σε διάφορες αγωνιστικές μορφές το περασμένο έτος υπήρχαν 250 συμμετοχές και έτσι βλέπουμε ότι υπάρχει πλείστος αριθμός αθλητών που με την σωστή προετοιμασία, αληθινή υποστήριξη και ειλικρινή προσφορά των ομαδαρχών, αντιπροσώπων, μηχανικών, πισταρχών, τεχνικών ελέγχων, αλυταρχών, κριτών και προπάντων με πραγματική άμιλλα και ανταγωνιστική συμπεριφορά, θα μπορούσαν να επανδρώσουν οποιαδήποτε αγωνιστική μορφή με τελικό σκοπό την ανάδειξη της χώρας μας και των Ελλήνων πιλότων στην Ευρώπη. 

Ας ενωθούμε να δείξουμε την δύναμη μας γιατί εμείς επιτελούμε το δυσκολότερο έργο, γιατί εμείς είμαστε η ραχοκοκαλιά του αθλήματος, γιατί εμείς πρέπει πρώτα να γίνουμε αθλητές και στην συνέχεια πρωταθλητές. 

Καλούμε τους παρακάτω αθλητές να επικοινωνήσουν μαζί μας στα e-mail : michas@kartraces.gr, info@kartnews.gr ή στα τηλέφωνα 6984433887 και 6980669021 ή στην διεύθυνση Καλαμακίου 122 , Άλιμος ΤΚ. 17455 . 

Τα ονόματα των αθλητών έχουν αντληθεί από τους καταλόγους των αποτελεσμάτων όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα τον περασμένο χρόνο, καλούμε επίσης και όλους τους άλλους αθλητές που λόγω κεκτημένης ταχύτητας απουσιάζουν από τους καταλόγους όπως συμμετάσχουν επίσης στην προσπάθεια που κάνουμε .

Δείτε εδώ τα ονόματα των αθλητών





Related

news 489546890632617062

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μπραβο ρε παιδια. Αντε να ξυπνάμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντελής Καραγεωργίου18 Μαΐου 2013 στις 10:23 π.μ.

    Ισχυς εν τη ενώση και συστρατευση όλων των οδηγών άμεσα.
    Το κείμενο τα λεει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item