Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εξατάχυτων της CIK-FIA - Η 1η μέρα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των εξατάχυτων καρτ στο WACKERSDORF της Γερμανίας. Ο Έλληνας πιλότος Μοβσεσιάν Σέρκος της Maranello Hellas που συμμετέχει στην κατηγορία KZ2 βρίσκετε στην 82η θέση των προκριματικών σε σύνολο 97 πιλότων δίνοντας μια μεγάλη μάχη απέναντι στα ιερά τέρατα του Πανευρωπαϊκού καρτ.




Ο Μοβσεσιάν πήρε την 88η θέση στα χρονομετρημένα με χρόνο 49,663. Χαρακτηριστικό του έντονου συναγωνισμού ήταν ότι μέσα σε 1sec βρέθηκαν 90 οδηγοί!
Την pole position στην KZ2 πήρε ο Ιταλός  NEGRO RICCARDO με 48,633.

Στον πρώτο προκριματικό της ημέρας ο Σέρκος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην αρχή του αγώνα παίρνοντας έτσι την 24η θέση.

Στον δεύτερο προκριματικό κατάφερε με σταθερή οδήγηση να τερματίσει στην 16η θέση.

Η μάχη του στα προκριματικά θα συνεχιστεί και σήμερα Σάββατο και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω των ιστοσελίδων www.cikfiachampionship.com και www.cikfia.tv 


Ο Στέφανος Καμιτσάκης παρόλο που δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία KZ, δεν πήρε μέρος στην σημερινή διαδικασία.

Related

WSK 4166410154485499110

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item