Σκάνδαλο! Πόσο πια πιο χαμηλά;

Από αθλητή που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και τα Ελληνικά χρώματα επάξια στο εξωτερικό ζητήθηκαν 10 ευρώ για να αναφέρουν σε τυχάρπαστη ηλεκτρονική σελίδα την προπόνηση του . 






Αθλητές εκτός από τα αλλά μας έξοδα από σήμερα θα πρέπει να καλύπτουμε και την αγορασμένη διαφήμιση μας από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα και δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ .

Αλήθεια ποιος πιλότος που σέβεται τον εαυτό του θα υπέκυπτε σε τέτοιο εκβιασμό με στόχο την ανούσια προβολή και την δημιουργία εντυπώσεων. 

Αλήθεια ποιος ομαδάρχης θα χρησιμοποιούσε αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο προβολής ως άγρα πελατών . 

Αθλητές ενωθείτε για να αλλάξουμε το καρτ στην Ελλάδα ώστε ο κάθε άσχετος να μην έχει θέση στον χώρο . 

Ομαδάρχες στηρίξετε εσείς τους αθλητές σας και προβάλετε τους ανιδιοτελώς χωρίς να αφήνετε τον κάθε ηλεκτρονικό δημοσιογράφο του σπιτιού να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις για την αξία των πιλότων σας. 

Οποιοδήποτε άρθρο ή βιογραφικό συσχετιζόμενο με τα ανωτέρω μπορείτε να το καλύψετε άνευ κόστους στις παρακάτω σελίδες : www.kartnews.gr ή www.kartraces.gr


Related

news 4151428756832982646

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Όπως φαίνεται, πολλοί οδηγοί, ομαδάρχες και γονείς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις αγορασμένες διαφημίσεις γιαυτό και προβάλλονται συστηματικά με αυτό το τρόπο.
    Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να βρείς ποιοί είναι αυτοί. Με μια ματιά μπορείς να δείς ποιοί προβάλλονται συστηματικά από το περιοδικό αυτό.
    Όπως μπορεί να δεί ο καθένας και ποιοί απουσιάζουν συστηματικά από το περιοδικό, σαν να μην υπήρχαν στην πίστα με τους άλλους όταν γινόταν η προπόνηση ή ο αγώνας.
    Φυσικά αυτό δεν είναι ενημέρωση αλλά παραποίηση της ενημέρωσης.
    Αφού η πληρωμένη διαφήμιση ορισμένων σε βάρος άλλων έχει ζήτηση από ομαδάρχες, οδηγούς και γονείς, γιατί να μην επωφεληθούν οικονομικά όσοι μπορούν ?
    Δεν φταίει μόνο το περιοδικό. Πρώτα φταίνε αυτοί που ζητάνε προβολή με κάθε τρόπο και μετά το περιοδικό. Αυτοί στην πραγματικότητα δημιουργούν το πρόβλημα.
    Πώς θα τους πείσεις αυτούς να σταματήσουν ?




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Skandalo? gia poio skandalo milame? epeidi ta paidia zitisan 10E simainei oti pesane xamila? Den leo oti einai sosto alla oute to oti einai lathos. O kathenas exei to dikaioma na kanei oti thelei, opoios thelei dinei opoios den thelei den dinei ta 10E, einai apla ta pragmata....to mono pou ksero einai oti .... to ena "press" katigorei to allo "press" o enas mixanikos katigorei ton allo mixaniko, i mia omada katigorei tin alli omada, o enas odigos katigorei ton allo odigo..... den kourastikame pia? Otan thelo na enimerotho gia kart mpaino se OLA ta site tou kart kai ta diavazo. Eite grafoune gia to paidi mou eite oxi. maresei episis na diavazo gia tis proponiseis tou savvato kai oti exei sxesi me to athlima pou toso agapaei o gios mou. Sas sevomai k.assimakopoule, alla k den simainei oti simfono me to "Titlo" pou grapsate pio pano mou vgazei mia anorimotita kai eksofillo enos koutsobolistiko periodiko. Telika poioi pesane xamila.......mipos oloi mas? (Arsa Kevorkian mitera tou Sotiri Athanasopoulo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item