WSK Series: Απίστευτη νίκη για τον Zanchetta της Maranello στα εξατάχυτα της KZ2

Ο Riccardo Negro της DR ερχόμενος με φόρα από την καταπληκτική εμφάνιση και την νίκη του Σαββάτου, ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο σκέλος του ημιτελικού το πρωί της Κυριακής, κερδίζοντας με άνεση. 
Πίσω ακολουθούσαν οι Marco Zanchetta, Francesco Celenta, Simas Juodvirsis και Marjin Kremers. 



Του Γιάννη Γκρίλλα

Στον τελικό, ο Negro πήγαινε ολοταχώς για ακόμα μία νίκη, με τον Celenta δεύτερο, τον Midrla τρίτο και τους Juodvirsis, Idzkowski στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. 

Ο Zanchetta εκκινούσε μόλις 10ος, όμως μετά από ένα καταπληκτικό ξεπέταγμα στην εκκίνηση, έφτασε γρήγορα τις πρώτες θέσεις και η αναμενόμενη μονομαχία με τον Negro ήταν πλέον κοντά. Μετά τους ταχύτερους γύρους του Negro, o Zanchetta είχε την απάντηση και κατεβάζοντας συνεχώς τον καλύτερο χρόνο άφησε πίσω του διαδοχικά τους Juodvirsis, Antonsen, Midrla και Celenta. 

Δύο γύρους πριν το φινάλε ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση στον Negro που είχε απίστευτη κατάληξη καθώς ο Zanchetta κατάφερε λίγα μόλις μέτρα πριν την γραμμή του τερματισμού να βγει μπροστά και να τερματίσει πρώτος με διαφορά μόλις 55 χιλιοστών του δευτερολέπτου! 
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε τελικά ο Celenta, κρατώντας πίσω του τον Midrla, μετά από μια επίσης επική μονομαχία!

Related

WSK Euro Series 3755831627158126753

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item