Ένα on board video που δεν πρέπει να χάσετε

Πρωταγωνιστής στο onboard video - υπερπαραγωγή - που θα δείτε, είναι ο Γιάννης Σταματέλος. 
O οδηγός της Maranello Hellas, καταγράφει από τρεις διαφορετικές οnboard κάμερες την προσπάθεια του στο 1ο Kartnews Time Attack 2013, με ένα εξατάχυτο Maranello RS7 - TM KZ10.



O Σταματέλος έχει πάρει μέρος σε όλα τα Kartnews Time Attack που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τότε που ξεκίνησε το καρτ, προσπαθώντας να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο για την συμμετοχή του στους αγώνες. 

Η είσοδος του στην πρώτη πεντάδα της περσινής γενικής κατάταξης, αλλά και η συνεχής εκπληκτική βελτίωση του, δείχνουν ότι ήδη έχει αρχίσει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι κατέκτησε πανάξια και τρία βραβεία καλύτερης παρουσίας στα Kartnews Time Attack.
To βασικότερο πλεονέκτημα του όμως πέρα από τις οδηγικές του ικανότητες είναι το ήθος του ως αγωνιζόμενος τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. 

Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε το μοναδικό video:




Επιμέλεια άρθρου: Ασημακόπουλος Χρήστος

Related

video 396342995006945177

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item