H A.M. Racing στο 2ο ROTAX EUROCHALLENGE 2013 με την υποστήριξη της ATTICA GROUP

O Άγγελος Μαλανδρίνος θα βρεθεί στο Castelletto της Ιταλίας από 18 εως 26 Μαΐου για να πάρει μέρος στο 2ο ROTAX EURO CHALLENGE 2013 με την υποστήριξη της ATTICA GROUP και της  
SUPERFAST FERRIES. 
Δείτε το Δελτίο Τύπου:






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


 Η ATTICA GROUP επίσημος υποστηρικτής της A.M. Racing Kart Team για το 2 αγώνα ROTAX EUROCHALLENGE 2013 στο Castelletto της Ιταλίας. 

 Η A.M. Racing Kart Team και ο Άγγελος Μαλανδρίνος θα βρεθούν στο Castelletto της Ιταλίας από 18 εως 26 Μαΐου για να πάρουν μέρος στο 2ο ROTAX EURO CHALLENGE 2013. 

Στην πρώτη παρουσία του Άγγελου Μαλανδρίνου στον θεσμό επίσημος υποστηρικτής είναι η SUPERFAST FERRIES. 

 O Team Manager Κος Αντώνης Μαλανδρίνος και η ομάδα A.M. Racing Kart Team ευχαριστούν την SUPERFAST FERRIES για την συνεργασία τους και για το ενδιαφέρον της ATTICA GROUP στην προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Related

news 2550440474347941053

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item