Το πρώτο F1 application από την Pirelli

Η πρώτη εφαρμογή της Formula 1 για κινητά είναι πλέον γεγονός! 
Χάρη στην Pirelli PZero (έκδοση 2.0) που διατίθεται δωρεάν από το App Store, οι φανατικοί οπαδοί του κορυφαίου μηχανοκίνητου πρωταθλήματος στον κόσμο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μαθαίνουν ότι συμβαίνει μέσα και έξω από τα pits των ομάδων, με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού ή του tablet τους. 


O Iταλός κατασκευαστής ελαστικών, που και φέτος είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών των ομάδων της Formula 1, σχεδίασε αυτήν την εφαρμογή με σκοπό να προσφέρει στους εκατομμύρια φίλους του αθλήματος ανά τον κόσμο, πλήρη και συνεχή ενημέρωση για τους αγώνες σε ζωντανό χρόνο, καθώς και τη δυνατότητα να μοιράζονται μεταξύ τους το πάθος τους για το άθλημα, μέσω των social media. 

Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής θα μπορεί να δημιουργεί τη δική του εξατομικευμένη οθόνη όπου θα μπορεί να έχει online ειδήσεις, περιοδικά, blogs, να ενσωματώνει προφίλ από το Facebook και το Twitter και να συμμετέχει στο σχολιασμό των τελευταίων γεγονότων ή απόψεων. 

Θα μπορεί επίσης να παρακολουθήσει ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων, ειδήσεις κατευθείαν μέσα από τα paddock την ώρα του αγώνα, 3D βίντεο της Pirelli, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και σχολιασμό από ειδικούς για αγωνιστικά θέματα. 

Η εφαρμογή της Pirelli αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα όλα τα μυστικά των ομάδων και των οδηγών για τα ελαστικά, τα οποία ειδικά φέτος παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος, τις στρατηγικές, τα pit stops, τους χρόνους γύρων και για πολλά άλλα, προσφέροντας πληροφορίες μέσω ειδικών γραφημάτων. Και όλα αυτά μέσω κινητού ή ταμπλέτας οποιαδήποτε ώρα σε οποιοδήποτε μέρος! 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε προς το παρόν μόνο για συσκευές iPhone και iPad, από το iTunes κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: 


Επιμέλεια άρθρου: Γιάννης Γκρίλλας 

Related

news 6213805425135819013

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item