Ανακοίνωση της CIK-FIA ΓΙΑ για τα πρωταθλήματα των KF και KFJ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της σαιζόν για τις κατηγορίες KF και KF Junior, όσον αφορά τις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και του International Super Cup, διοργανώσεις που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον.


Του Γιάννη Γκρίλλα

 Ιδανικό ξεκίνημα για τη σαιζόν αποτελεί ο πρώτος από τους δύο γύρους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην πίστα της Alcaniz της Αραγονίας. 

Οι τελικοί νικητές όμως θα αναδειχθούν μετά από περίπου ένα μήνα στο ιταλικό circuit της Ortona, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 
Έτσι θα έχουμε μια καθαρά Μεσογειακή πρόκληση για τους νέους αλλά και τους πιο έμπειρους οδηγούς της κατηγορίας, σ’ ένα ιδανικό μονοπάτι που οδηγεί προς την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Η κορύφωση της αγωνιστικής περιόδου έρχεται με τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και τον αγώνα για το Super Cup, ο οποίος παρεμβάλλεται ενδιάμεσα. 
Στις αρχές Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου στο Ηνωμένο Βασίλειο για την KF, ενώ ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και ο αγώνας του Super Cup για την KFJ. 

Τον επόμενο μήνα, οι δύο κατηγορίες θα αλλάξουν διοργανώσεις, καθώς στο Σάρνο της Ιταλίας θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα KF Junior και την ίδια στιγμή το Super Cup για τα KF. 

Το μεγάλο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και για τις δύο κατηγορίες, θα λάβει χώρα στον δεύτερο και πιο αποφασιστικό γύρο του Πρωταθλήματος στο εξωτικό Μπαχρέιν. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο τόσο για τα KF όσο και για τα KFJ, στην επίσημη ιστοσελίδα της CIK-FIA: 

Related

news 3381766800556890863

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item