24h Kart στην Ιταλία με την Zorri MotorSport - Δελτίο Τύπου

Για 15η χρονιά η Birel διοργανώνει Μαραθώνιο αγώνα με καρτ. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου 2013 στην πίστα Lignano Sabbiadoro της πανέμορφης επαρχίας Friuli της Ιταλίας. 






Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει η αγωνιστική ομάδα της Birel Motorsport. 
Στο πακέτο υπηρεσιών "All inclusive" που έχει σχεδιάσει η Birel έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν οδηγοί αγώνων αλλά και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού χωρίς καμία συγκεκριμένη εμπειρία. 

Από τεχνικής άποψης, η Birel Motorsport θα έχει ετοιμάσει τα γνωστά N 35 Kart που θα είναι εξοπλισμένα με κινητήρες 390cc-15 ίππων, ιπποδύναμη υψηλών επιδόσεων που είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τόσο από τους πιο έμπειρους οδηγούς όσο και τους αρχάριους. 

Τα καρτ θα δοθούν με κλήρο, ενώ η τεχνική κάλυψη θα παρέχεται από την Birel Motorsport. 
 Οι κανονισμοί, η έγκριση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εθνική Ομοσπονδία, θα δημοσιευθούν αμέσως μετά την αποδοχή τους, ενώ το άνοιγμα εγγραφών έχει ξεκινήσει από τις 25 Μαρτίου. 

 Τα βασικά χαρακτηριστικά θα ταιριάζουν με αυτά των προηγούμενων αγώνων που λαμβάνουν υπόψη τους το βάρος κάθε οδηγού. 
Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 6 Ιουλίου, με ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές. 

Στις 14:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει ο αγώνας και μετά από 24 ώρες, χωρίς διαλείμματα, την επόμενη μέρα θα πέσει η καρό σημαία. 
 Τα πληρώματα μπορούν να αποτελούνται από τουλάχιστον 4 έως και 10 οδηγούς που πρέπει να είναι από 13 ετών και άνω και να διαθέτουν αγωνιστική άδεια καρτ ή άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Επίσης, οι συμμετέχοντες χωρίς αγωνιστική άδεια καρτ θα γίνουν δεκτοί, αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών και να προμηθευτούν ημερήσια αγωνιστική άδεια. 

 Ως συνήθως η τεχνική κάλυψη θα είναι εξαιρετική. Θα περιλαμβάνει ένα χώρο για κάθε ομάδα, που θα είναι εξοπλισμένος με οθόνη που θα φαίνονται ζωντανά οι χρόνοι του αγώνα και πολλοί χώροι φιλοξενίας και ξεκούρασης. 
Η προετοιμασία για την φιλοξενία των ομάδων εκπονήθηκε σε συνεργασία με ορισμένους εταίρους συμπεριλαμβανομένων της Red Bull. Συνολικά προσωπικό πάνω από 60 άτομα θα εργάζονται ώστε να εξασφαλιστούν υψηλά πρότυπα όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ασφάλεια. 

 Όσον αφορά την επικοινωνία, η συνεργασία με την ομάδα Sport Primocanale έχει επιβεβαιωθεί. 
Ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταδίδει την εκδήλωση "ζωντανά" στο κανάλι SKY 515 (και σε streaming στην επίσημη ιστοσελίδα της Birel), παρέχοντας 4 μπλοκ ζωντανά. 
Επίσης θα υπάρχει και ένα studio που θα καλύπτει τις συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του αγώνα. 
Η τηλεοπτική κάλυψη θα κάνει αυτή την εκδήλωση πολύ ενδιαφέρουσα για τους χορηγούς των διαφόρων ομάδων. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στις 3.900€ + ΦΠΑ για κάθε ομάδα.
 Ειδικά για τις ομάδες που θα θελήσουν να συμμετέχουν με τα χρώματα της Zorri Motorsport παρέχεται έκπτωση 500€ ανά ομάδα. 

 Επικοινωνείστε με την Zorri Motorsport για κάθε επιπλέον πληροφορία.
Zorri Motorsport
Νιόβης και Ζαλόγγου 1-3, Τ Κ 14451
Mεταμόρφωση Αττικής, Αθήνα.
Τηλέφωνο: 210 2841070
Fax: 210 2841074



Related

Zorri Motorsport 593738406203567507

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item