Ένα βήμα πιο κοντά στην Formula 1 με την VRT Formula

Άνοιξε σήμερα της πύλες της η VRT Formula στην Αθήνα και υποδέχτηκε δεκάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ανάμεσα τους και αρκετά μεγάλα ονόματα από τους αγώνες, που έκαναν τις πρώτες τους δοκιμές για το 1st Hellenic Championship στα cockpit της VRT. 
Το Kartnews.gr ως χορηγός επικοινωνίας της πρωτοποριακής αυτής δραστηριότητας στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από έναν μοναδικό πολυχώρο που μεταφέρει το άρωμα και τις συγκινήσεις της F1 με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα.







Το τριώροφο κτίριο στην Λεωφόρο Καλλιρόης 31 στον Νέο Κόσμο πέρα από την εντυπωσιακή του όψη, με το που σε υποδέχεται σε βάζει στο κλίμα της Formula 1 με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, και την μοναδική διακόσμηση σε όλους τους χώρους με εικόνες και χρώματα από τις πίστες και τους μεγάλους πρωταγωνιστές της F1.   











 Η γραμματεία είναι έτοιμη να δεχτεί την συμμετοχή σου για το  1st Hellenic Championship και να προγραμματίσει την είσοδο σου στους υπερσύγχρονους προσομειωτές για τις πρώτες σου πτήσεις!

Η ώρα που θα βρεθείς στο cockpit δεν αργεί, οι πρώτοι κραδασμοί κάνουν αισθητή την παρουσία τους και κάπου εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις γιατί τους οδηγούς της Formula 1 τους αποκαλούν πιλότους.




Το setup των μονοθεσίων έχει αναλάβει ο έμπειρος οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης γνωστός από την μακρόχρονη θητεία του στην Formula και έχει γίνει με γνώμονα την ευχαρίστηση τόσο των έμπειρων όσο και των άπειρων υποψήφιων οδηγών.

Για όσο χρόνο διαρκούν οι επίσημες δοκιμές των μονοθεσίων το setup θα παραμένει ίδιο για όλους και μόνο στους προγραμματισμένους αγώνες που θα μεταδίδονται ζωντανά στο Internet θα μπορεί να τροποποιήσει κάποιος το setup.



Στον 2ο όροφο λειτουργεί καφετέρια όπου μπορείς να χαλαρώσεις από τις δόσεις αδρεναλίνης και να ετοιμαστείς για την επόμενη προσπάθεια σου βλέποντας στις οθόνες τις προσπάθειες των αντιπάλων σου.


Το πιο ενδιαφέρον μέρος όμως των εγκαταστάσεων της VRT Formula, βρίσκεται στον 3ο όροφο όπου λειτουργεί αίθουσα εκδηλώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και χώρος αγωνιστικών σεμιναρίων για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω από την εμπλοκή τους με το μηχανοκίνητο.






Related

VRT Formula 2695918085624584655

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item