Ο Jean Alesi και ο γιος του Giuliano για δοκιμές στο Lonato με την INTREPID

Με δελτίο τύπου, η Angela Booloni από την Intrepid μας ενημερώνει ότι ο Guiliano Alesi, γιος του γνωστού οδηγού της Formula 1 Jean Alesi εντάχθηκε στο Intrepid Driver Program όπως και ο Max Verstappen.
Ο Guiliano Alesi, έκανε τις πρώτες του δοκιμές στο South Garda Karting Circuit (Lonato), και  δείχνει να είναι πολύ γρήγορος, χάρη στο ταλέντο και την αποφασιστικότητα που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του, πρώην οδηγό της Ferrari.



 Τα αποτελέσματα από την προπόνηση των δυο ημερών έχουν δείξει ότι ο Giuliano είναι ικανός να κάνει καλές επιδόσεις στο ντεμπούτο του στην κατηγορία KF3.



Η ομάδα με διευθυντή τον Mirko Sguerzoni ετοιμάζεται για την νέα σεζόν πολύ δυναμικά, και ποντάρει στο Intrepid που είναι φτιαγμένο για νίκες!



" Jean Alesi, on the South Garda Karting (Lonato – Italy), follows his son Giuliano in a racing “full immersion” with Intrepid Driver Program.
The young boy looks good, thanks also to the talent and determination get by his father, the famous F1 driver. The data of the two test days are very clear, Giuliano is able to reach satisfying results in the debut class, the KF3.
The team, directed by Mirko Sguerzoni, is working out the first step of the coming racing season with the most competitive attitude because Intrepid is born to win! "

INTREPID DRIVER PROGRAM s.r.l.
Sede Legale: Via Enrico Fermi n. 11, 37135 Verona
Partita IVA: 03904930231
Sede Operativa: Via Martin Luther King 4, 37056 Salizzole (VR)
Tel/Fax +39 0456900920
Web: intrepiddriverprogram.com

Related

news 5381108481226072324

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item