Ένα μεγάλο ευχαριστώ - Kartnews Awards 2012

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν φτάνει.. για την χθεσινή ολοκλήρωση των Kartnews Awards 2012. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της χθεσινής ανεπανάληπτης γιορτής του καρτ, από τους χορηγούς, τους οδηγούς που μας τίμησαν αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. Είχαμε ρεκόρ προσέλευσης γεμίζοντας τελικά 2 μαγαζιά!, ρεκόρ χειροκροτήματος, ρεκόρ διάθεσης χαράς και κεφιού. 


Ηθική μας υποχρέωση το 2013 να πάμε ακόμα πιο ψηλά να κάνουμε περισσότερο καρτ και οι γιορτές μας να πάρουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.


 Ο τυχερός οδηγός μας για το 2013 που κέρδισε το φλουρί της πίτας είναι ο μικρός πιλότος της ΜΙΝΙ Σωτήρης Αθανασόπουλος. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία την νέα αγωνιστική χρονιά
 
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο που θα ανεβαίνουν τις επόμενες μέρες. 








































Related

news 1200651886348705612

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Συγχαρητηρια για όλα. Ηταν μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχω ζήσει στον χώρο του καρτ. Όλα ήταν τέλεια! Τιμήσατε τους οδηγούς με παλμό και πάθος για το καρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του χρόνου να σαστε καλα! Το καρτ το Senna ήταν όλα τα λεφτά! Πολλά Μπράβο στο Kartnews!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχα την χαρα να είμαι και περυσι στην απονομή σας! Αυτο που κανατε φέτος ήταν ανεπανάληπτο! Τι θα κάνετε του χρόνου? Ανυπομονώ να δώ!!! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρθαμε για πλάκα χτες... μια και μας αρεσει το καρτ και παθαμε πλακα. Το 2013 δεν θα κανουμε πλακα ομως. ποτε θα κανετε το 1ο Time Attack. Αν είναι να κάνετε τετοιες απονομες αξιζει να είμαστε μαζι σας. ειμστε 3 φιλοι με αυτοματα και θα σας ακολουθησουμε το 2013. Περιμενουμε να ανακοινωστε το προγραμα σας.
    Γιάννης - Κωστας - Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταράξατε όλη την περιοχή χτες. Καλα που ήρθε η αστυνομία να σας κάνει συστασεις. Ντροπή σας! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Που να βαζατε μπροστα και τα εργαλεία που ήταν έξω
    Μπραβο παιδια πάντα τετοια
    Φτιαξτε τα σχολια στο FB δεν μου δουλευουν! Κολησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
      Τα σχόλια του FB πρέπει τώρα να δουλεύουν.

      Διαγραφή
  6. Congratulations Kartnews Team, from Italy. Nice job
    Keep Working
    Mantova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν στην δευτερη χρονια του το kartnews κανει τετοιες εκδηλωσεις τοτε ειμαι χαρουμενος που κανω καρτ γιατι υπαρχουν στον χωρο ανθρωποι που πραγματικα το αγαπουν billkouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item