Δελτίο τύπου PICK 2012 - Ευχαριστίες

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA) μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των φετινών αγώνων εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους χορηγούς και στους υποστηρικτές του.




 Ο θεσμός και οι παράλληλες δράσεις που διοργανώνει στοχεύουν στην ευρύτερη δυνατή διάδοση των πλεονεκτημάτων της Πάτρας στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού διεθνώς, γεγονός που αποδεικνύεται με την συμμετοχή μεγάλων αθλητών από τον παγκόσμιο χώρο του καρτ.


           Την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του 4ου PICK ΛΟΥΞ COLA μοιράζονται: ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, η ΕΛΠΑ, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών και Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (διοργανωτές).
           Το 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ διοργανώθηκε και φέτος χάρη στην πολύτιμη στήριξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του Δήμου Πατρέων (συνδιοργανωτές).
           Σημαντική ήταν η συμβολή στη διοργάνωση της ΛΟΥΞ COLA (Μέγας Χορηγός), της ΕΚΟ (Χορηγός) και της DUR (Χορηγός). Στήριξαν έμπρακτα τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μοίρασαν δώρα στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν το αγωνιστικό διήμερο και τις παράλληλες εκδηλώσεις.
           Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΤΡΙΑΙΝΑ και ΑΤΡΙΝΙΑ Α.Ε. (Χορηγοί Πίστας) και την εταιρεία MED FRIGO Α.Ε (Χορηγό του ποδηλατικού σιρκουί πόλης).
           Επίσης, ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της διοργάνωσης (Επιμελητήριο Αχαΐας, Οργανισμό Λιμένα Πατρών Α.Ε., Peugeot 208, Citivoice, Iris), την εταιρεία φύλαξης GP SECURITY που φρόντισε για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων και των θεατών, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης –περιφερειακά και εθνικά- που στήριξαν τον θεσμό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στο προσωπικό των διευθύνσεων καθαριότητας, συντήρησης-αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων και στη Δημοτική Αστυνομία για την εικόνα της πόλης στη διάρκεια της διοργάνωσης. Ο συντονισμός τους ήταν αποτελεσματικός και επιτεύχθηκε με την καθοδήγηση των αντιδημάρχων Γιώργου Σιγαλού, Αχιλλέα Γεωργακόπουλου, Παναγιώτη Βαφέα, Χρήστου Λέγκα, Χαράλαμπου Στανίτσα, και του προέδρου της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι», Χαράλαμπου Καρκούλια.  
Οι διοργανωτές εκφράζουν ακόμα τις θερμές ευχαριστίες τους προς το προσωπικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στον Διοικητή της Τροχαίας, στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνδρομή του στις προσωρινές κυκλοφοριακές συνθήκες που επικράτησαν το διήμερο του αγωνιστικού προγράμματος, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αλλά και στους επιχειρηματίες του ιστορικού κέντρου για την υπομονή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου.

Από το Γραφείο Τύπου

Related

Pick 3123853978367478754

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item