WSK Euro Series: Η μάχη των εξατάχυτων στους πρόποδες του Βεζούβιου


Στην κατηγορία KZ1, η μάχη ξεκινά με τον Max Verstappen πρωτοπόρο και απόλυτο φαβορί. 
Ο Ολλανδός οδηγός της CRG έχει κερδίσει όλους τους αγώνες κλάσης KZ1 στους οποίους έχει συμμετάσχει φέτος έχοντας δώσει έτσι τα διαπιστευτήρια του πριν τον τρίτο γύρο του WSK Euro Series.





Του Γιάννη Γκρίλλα

Κέρδισε στο Muro Leccese και στη Zuera, της Ισπανίας, τόσο τους ημιτελικούς όσο και τους τελικούς. 

Μοναδική παραφωνία μέχρι στιγμής για τον Ολλανδό, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σάρνο, όπου για την κατηγορία ΚΖ2 όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει λόγω σύγκρουσής του με άλλους οδηγούς. 

Από την άλλη πλευρά ο Βρετανός Ben Hanley της ART GP και ο Ολλανδός Jorrit Pex της CRG, έχοντας φοβερή απόδοση έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα της Νότιας Ιταλίας και δείχνουν να έχουν τη δυναμική να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο. 

Μεγάλες συγκινήσεις υπόσχεται και η κατηγορία KZ2, μετά την επιστροφή στη δράση του Marco
Zanchetta.
O Ιταλός οδηγός της Maranello, που προηγείται στην κατηγορία, βρήκε στο πρόσωπο του φίλου και συμπατριώτη του, Riccardo Negro της DR, όχι μόνο έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, αλλά και έναν συμπρωταγωνιστή για ατελείωτο show μονομαχιών στην κατηγορία. Ο Zanchetta καταφτάνει στο Σάρνο μετά τη νίκη στη Zuera, ενώ ο Negro ήταν ο νικητής της περασμένης εβδομάδας στο circuit του Σάρνο. 

Ο Τσέχος Jan Midrla της Birel, τρίτος στην γενική βαθμολογία, είναι το αουτσάιντερ στην μάχη που θα δοθεί στους πρόποδες του Βεζούβιου, μάχη που πάντως προμηνύεται πιο συναρπαστική από ποτέ!




Related

WSK Euro Series 2485791115059711137

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item