Μεγάλη προσφορά κινητήρων ROTAX

 Η Rotax Hellas εκτός από την 12μηνη εγγύηση που σας προσφέρει στο μοτέρ, τώρα διαθέτει τους παρακάτω κινητήρες σε ανανεωμένες τιμές.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της διπλής προσφοράς:











Αγαπητοί φίλοι,

Επωφεληθείτε από την διπλή προσφορά που σας χαρίζει η ROTAX.
Με την αγορά νέου κινητήρα Mini Max, Junior Max & Max, εκτός από την 12μηνη εγγύηση που σας προσφέρει στο μοτέρ, τώρα σας δίνει τους παραπάνω κινητήρες σε ανανεωμένες τιμές.

Κινητήρας Junior Max - 2.028€ (+ 94€ για τα extra ανταλλακτικά για να γίνει Mini Max)

Κινητήρας Max - 2.173€


 Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2012.

Related

Rotax 7779081536306978046

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Χαράτσια, φοροι στα εισοδήματα, εισφορές, ΔΕΗ, ΟΤΕ, 500 ευρουδάκια τέλος επιτηδεύματος, χου-χου μας περιμένουν και τα τέλη κυκλοφορίας. που θα βρούμε λεφτα να πληρώσουμε και κινητήτα? μήπως έχουμε τίποτα δόσεις να βοέυτούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν εχεις για αυτα που μας εχουν ξεσκισει τότε μαλλον δεν μπορεις φιλε μου να παρεις καινούργιο κινητητρα! Εγω μαζευω λεφτα να κανω service στο δικο μου!

      Διαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item