Οι Ελληνικές συμμετοχές στο Rok Talent Award 2012

 Τα δυο μεγαλύτερα νέα ταλέντα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Καλέσης Φίλιππος και Βασιλέρης Ακης θα παρευρεθούν και θα λάβουν μέρος στο μεγάλο διεθνή τελικό του Rok Cup στις 10-13 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ South Garda της Ιταλίας. 









Ως Rok Talent Award Drivers θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Διεθνή Τελικό, στην κατηγορία Super Rok και θα διεκδικήσουν μια θέση στις εργοστασιακές ομάδες Tonykart Racing Team, FA Kart Team & Kosmic Kart Team για το αγωνιστικό έτος 2013. 





Δώδεκα οδηγοί από τους Rok Talent Award Drivers θα επιλεχθούν και θα διαγωνιστούν την επόμενη μέρα του αγώνα στις 14 Οκτωβρίου για να διεκδικήσουν μια από τις δυο θέσεις στις παραπάνω εργοστασιακές ομάδες που συνεργάζεται η κατασκευάστρια εταιρία κινητήρων Vortex.





Από την PRT Motorsport

Related

Rok Cup 7598926158926493694

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item