Το πρόγραμμα αγώνων του 4ου P.I.C.K. Λουξ Cola

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του 4ου P.I.C.K. Λουξ Cola Πάτρας για το διήμερο 29/30 Σεπτεμβρίου.
Η διαδικασία ξεκινάει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου με τον τεχνικό έλεγχο και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 με τις απονομές. 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά:





Πατήστε στην εικόνα για να την δείτε στο κανονικό της μέγεθος.



Related

Pick 5612440609625249102

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Εξαιρετικό πρόγραμμα.
    Μεγάλη επιτυχία!!!
    83 οδηγοί!!!!
    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτό το πρόγραμμα που εκατοντάδες ατομα θέλουν να το διαβάσουν (οδηγοί-μηχανικοί- γονείς - χορηγοί - φορείς κλπ) αντί να παραμείνει σαν πρώτο θέμα στην σελίδα τουλάχιστον για όλη την ημέρα, καλύπεται αμέσως (σε 10 λεπτά) με μια επαναλαμβανόμενη ανακοίνωση - διαφήμιση μια ιδωτικής εταιρείας.
    Είναι τόσο δύσκολο να ιεραρχήσουμε τις πρωτεραιότητές μας?
    Είναι ιδιαίτερα λυπηρό αυτό που γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως υπάρχουν πιο λυπηρά πράγματα στο καρτ για τα οποία θα επρεπε πραγματικά να λυπάσαι? Είσαι πραγματικά το λιγότερο ανεκδιήγητος που δηλώνεις την εμπάθεια σου με την Rotax με αυτό τον τρόπο.

      Διαγραφή
    2. Τι κριμα που θα κανει το ποντίκι σου ένα κλικ πιο κάτω! ρε φιλε πλακα μας κάνεις? Ποσο πιο πρωτο θεμα να γινει? Καθε μερα για το PICK γραφουν και εχουν και ειδικη ενοντητα στο πανω μερος της σελιδας! ΠΟΣΟ μ_____ς μπορει να γινει ο ελληνας θεε μου.

      Διαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item