Ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο P.I.C.K. - Δελτίο Τύπου

Σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής ανακοινώθηκε ότι ήδη έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K. - Λουξ Cola) με το ενδιαφέρον ελλήνων και ξένων οδηγών να είναι αυξημένο.












Πάτρα 11/09/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρεκόρ συμμετοχών έχει ήδη σημειωθεί στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (PICK - ΛΟΥΞ COLA), που θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκε και σε πείσμα των καιρών το ενδιαφέρον ελλήνων και ξένων οδηγών του καρτ είναι αυξημένο. Το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δώσουν οι καλύτεροι έλληνες οδηγοί, αλλά και μεγάλα ονόματα του καρτ όπως είναι ο σημαντικότερος εν ενεργεία οδηγός του αθλήματος και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ιταλός Davide Foré.
Ο αριθμός των συμμετοχών θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν η Οργανωτική Επιτροπή, οι χορηγοί και οι θεσμικοί φορείς που στηρίζουν το 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (PICK - ΛΟΥΞ COLA), την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 (12.00) στην αίθουσα KG Ballroom II του ξενοδοχείου King George Palace (Βασ. Γεωργίου Α’ 3, Σύνταγμα), στην Αθήνα.

Ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραµµα παρέχεται από την επίσηµη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr). Επίσης, θα αναρτώνται κατά την διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου ανακοινώσεις, δελτία τύπο και φωτογραφικό υλικό.

                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου






Related

Pick 2766216630466212894

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item