Δελτίο Τύπου Maranello Hellas - Τα ελαστικά για το 4ο P.I.C.K. Πάτρας

Η αγωνιστική ομάδα καρτ της Maranello Hellas παρουσιάζει στο παρακάτω δελτίο τύπου τα ελαστικά Heidenau SH1 που θα χρησιμοποιηθούν και στις 3 μεγάλες κατηγορίες (Masters, Loux και Super) του 4ου P.I.C.K. Πάτρας.








 
Η οργανώτρια επιτροπή για τις απαιτητικές συνθήκες του μοναδικού ελληνικού circuit πόλης και ένα από τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως επέλεξε και για τις 3 μεγάλες κατηγορίες, MASTERS, LOUX και SUPER την μαλακιά γόμα ελαστικών SH1 (SoftHeidenau1) της εταιρίας HEIDENAU.
 
Το HEIDENAU SH1 είναι ελαστικό νέας σχεδίασης με βελτιωμένη μαλακιά γόμα και καλούπι για να αποδίδει ιδανικά σε πίστες χαμηλής πρόσφυσης.
Ιδιαιτερότητες SH1
  • μαλακή γόμα για ταχύτατους γύρους
  • γρήγορο ζέσταμα για μέγιστη πρόσφυση/κράτημα
  • σταθερότητα στο γυρολόγιο
  • ιδανικό για κατηγορίες αγώνων
  • εγκεκριμένο από τους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TUV και Dekra
Το εργοστάσιο κατασκευής ελαστικών HEIDENAU ιδρύθηκε στη Δρέσδη της Γερμανίας το 1946.
Χάριν στην συνεχή εξέλιξη της παραγωγικής γραμμής και των προιόντων της η HEIDENAU μετά τα ελαστικά αυτοκινήτων και τα βιομηχανικά ελαστικά ολοκλήρωσε την γκάμα της με ελαστικά μοτοσυκλέτας, καρτ και ειδικές κατασκευές και σήμερα διαθέτει μια γκάμα 550 σχεδίων και διαστάσεων για τις περισσότερες εφαρμογές.
Οι τεχνολογικά καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής, η χρήση άριστης ποιότητας πρώτων υλών, η εναρμόνιση με τους κρατικούς κανονισμούς και η στενή συνεργασία με τους φορείς ελέγχου, όπως η TUV και η Dekra, εγγυώνται ένα αξιόπιστο και άριστα επεξεργασμένο προιόν με ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας.
Το 2004 η HEIDENAU ανέλαβε να σχεδιάσει, να εξελίξει και να παράγει μια γκάμα ελαστικών καρτ αποκλειστικά για την BRP – Powertrain ή αλλιώς ROTAX.
Τα ελαστικά αυτά είναι τα Mojo που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις των εθνικών Rotax Challenge, Rotax Euro Challenge και Rotax Grand Finals επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία του προιόντος και την ποιότητα παραγωγής των ελαστικών HEIDENAU.
Επίσης τα ελαστικά καρτ της HEIDEΝΑU χρησιμοποιούνται στα GTC Series (German Team Championship) και σε αρκετές εθνικές κατηγορίες ανά την Ευρώπη.
Η HEIDENAU είναι η μοναδική εταιρία που παράγει ελαστικά καρτ τύπου semislicks, χωμάτινα και χιονιού/πάγου
Για το 2012 οι νέες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες. Οι δοκιμές των ελαστικών που ήδη έγιναν στις ελληνικές πίστες με mini, αυτόματα και 6τάχυτα καρτ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με την ισόποση κατανάλωση μπροστινών και πίσω ελαστικών, την πρόσφυση που είναι αντίστοιχη με τις ανάλογες γόμες άλλων εταιριών, την σταθερότητα σε χρόνους και την διάρκεια χρήσης τους.
Tα ελαστικά HEIDENAU χρησιμοποιούνται από φέτος αποκλειστικά σε όλες τις κατηγορίες του δημοφιλέστερου αγωνιστικού ελληνικού θεσμού, του LOUX Cup, και στις 3 κατηγορίες του με μεγάλη επιτυχία.
Στη MINI το T-Race soft, στην LOUX (αυτόματα) το RKMS (RacingKartMediumSoft) και στην SUPER (6τάχυτα) το μαλακό SH1 (SoftHeidenau1).
 
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά HEIDENAU στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο MARANELLO HELLAS www.maranellokart.gr

Related

Pick 2400258612467901452

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item