WSK Euro Series - 2ος αγώνας στην Γαλλία

Το  Σαββατοκύριακο 4-6 Μαίου στην πίστα Val d'Argenton μήκους 1284 μέτρων στη Γαλλία πραγματοποιείται ο 2ος αγώνας του WSK Euro Series. Θα πάρουν μέρος 190 οδηγοί στις τέσσερις κατηγορίες  ΚΖ1, ΚΖ2, KF2, KF3. 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους πρωταγωνιστές:







Στην κατηγορία KZ1 ο Rick Dreezen με Tony Kart/Vortex είναι πρώτος στο πρωταθλήματος μετά τις 2 νίκες του στο Sarno, με 85 βαθμούς. Ο Ολλανδός Bas Lammers με Praga/Parilla είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς ενώ με 29 βαθμούς ακολουθεί ο επίσης Ολλανδός Joey Hanssen με Lenzo/TM. Στην 4η και 5η θέση δύο από τα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας, ο Βέλγος Jonathan Thonon με CRG/TM και ο Ιταλός Marco Ardigo με Tony Kart/Vortex.  

Στην κατηγορία KZ2 ο Καναδός Orcic Phillip Orcic με CRG/TM είναι πρώτος με 50 βαθμούς ενω στη δεύτερη θέση είναι ο Simas Juodvirsis με Energy/TM. Στην πρώτη πεντάδα είναι οι Martin Doubek με Prague/TM, Marco Zanchetta με Energy/TM και Alfredo Delli Compagni με CRG/TM. 

Στην κατηγορία KF2 ο Charles Leclerc με ART Grand Prix /Parilla, είναι μπροστά από τον Max Verstappen που τρέχει με Intrepid/TM 

Στην κατηγορία KF3 ο Ισπανός Alex Palou με CRG/BMB είναι στην πρώτη θεση του πρωταθλήματος με 85 βαθμούς. Ο Ρώσος Nikita Sitnikov με Tony Kart/BMB είναι στη 2η θέση και ακολουθεί ο Βρετανός Callum Ilott με Zanardi/Parilla και 52 βαθμούς.

Related

WSK 6717025640213981753

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item