ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΕ – ΕΛΟΑΑΜ

Μετά από κοινή συνάντηση, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, των δύο Ομοσπονδιών οι οποίες έχουν καταθέσει αίτηση Αναγνώρισης προς τη Γ.Γ.Α., αποφασίσθηκε η από κοινού συζήτηση για την ενοποίησή τους και κατάθεση πρότασης μέχρι τέλους Μαΐου. 


Την ΕΛΟΑΑΜ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Μεσημέρης και ο νομικός σύμβουλος Θεόδωρος Γαζούλης. 

Την ΟΜΑΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Μανώλης Χαλιβελάκης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Πασαλής, το μέλος της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ Νώντας Φατούρος και η Γραμματέας της ΟΜΑΕ Μαρία Τόγελου. 

Κατόπιν προσκλήσεως της ΕΛΟΑΑΜ, παρέστη ο πρώην Πρόεδρος του ΣΟΑΑ Γιώργος Κοσμόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε χειρισθεί αντίστοιχα θέματα με την ΓΓΑ. 

Από τα Γραφεία Τύπου 

Της ΕΛΟΑΑΜ και της ΟΜΑΕ







Related

news 6972560046268510826

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. κατι σαν συγκυβέρνηση ΝΔ με ΚΚΕ!! μακάρι να γίνει πράξη για το καλό του καρτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H OMAE έχει τον πρώτο λόγο καθώς έχει την επίσημη αναγνώριση της CIK FIA μέσο της ΕΛΠΑ. Το θέμα είναι να επικρατησει η κοινή λογική για το καλό του καρτ. Στο χέρι τους είναι και οι ευθύνες τους μεγάλες.

    Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item