Αποτελέσματα Ελληνικής αποστολής από το WSK Master Series

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα χρονομετρημένα όλων των κατηγοριών στο WSK Master Series με τους έλληνες πιλότους να κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις.





Ο Μίχας Θεοφάνης στην κατηγορία KF  πήρε την 5η θέση στην σειρά του στα χρονομετρημένα με χρόνο 46,333 και την 9η γενικής καταφέρνοντας να μπεί στην διαδικασία του Super Pole καταλαμβάνοντας τελικά την 12η θέση. 
Αυριο ξεκινούν τα προκριματικά για τον Έλληνα πιλότο που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και κοιτάει στα ίσια τα μεγαθήρια της κατηγορίας του. 
Η διαφορά του με τον Γάλλο CONVERS ARMAND που πήρε την pole position είναι μόλις 4 δέκατα.


 
Ο "Κωνσταντίνος" έκανε την 10η καλύτερη επίδοση με 53,771, στα χρονομετρημένα της κατηγορίας ΜΙΝΙ και έτρεξε σήμερα και τον πρώτο του προκριματικό, όπου στάθηκε άτυχος.
Ξεκινώντας από την 3η σειρά στον πρώτο προκριματικό δέχθηκε ένα χτύπημα στον πρώτο γύρο, και έπεσε στην 22η θέση. 
Στην συνέχεια με εκπληκτική οδήγηση ανέκτησε 9 θέσεις και τερμάτισε τελικά 13ος κάνοντας και τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του προκριματικού. 
Αύριο συνεχίζονται τα προκριματικά για την κατηγορία ΜΙΝΙ και όλα δείχνουν πως θα δούμε τον "Κωνσταντίνο" και στον μεγάλο τελικό.

Related

WSK 1611377104371500186

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item