Αποτελέσματα από το 2ο Time Attack στα Μέγαρα

 To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα με επιτυχία το 2ο Time Attack για το 2012. 
33 οδηγοί έδωσαν το παρόν στις 5 κατηγορίες του θεσμού της πίστας των Μεγάρων, ανάμεσά τους και αρκετά μεγάλα ονόματα του ελληνικού καρτ. Ο Γιώργος Κοκκινίδης στην κατηγορία των εξατάχυτων πέτυχε τον απόλυτο χρόνο της ημέρας με 40,771 ενώ τον ακολούθησε στην ιδια κατηγορία σε απόσταση αναπνοής ο Παυλόπουλος Σπύρος με 40,854! Στην λίστα των πρωταγωνιστών ο ταχύτατος πιλότος της ΜΙΝΙ 60 "Κωνσταντίνος", ο Φραγκιαδάκης Παναγιώτης στην ΜΙΝΙ ROTAX, o Σωτηρόπουλος Φώτης στην Stock 125 και ο Βαρυμπομπιώτης Γρηγόρης στην Extreme 125. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στην κατηγορία Shifters είχαμε συνολικά 9 συμμετοχές και ήταν και η κατηγορία που έδωσε τους 2 χρόνους που έσπασαν το φράγμα των 41sec. Κοκκινίδης και Παυλόπουλος μοιράστηκαν τις 2 πρώτες θέσεις ενώ το βάβρο συμπλήρωσε ο Μοβσεσιάν Σέρκος. 4ος ο Κατσίνης Γιώργος ενώ στην 5η θέση τερμάτισε ο Βακιρτζόγλου Χάρης.


 Στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60 με 6 συνολικά συμμετοχές τον "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ" ακολούθησαν οι Κρασώνης Θωμάς και Αθανασόπουλος Σωτήρης.

Στην MINI ROTAX o Φραγκιαδάκης Παναγιώτης επιβλήθηκε των 7 αντιπάλων του και τον ακολούθησαν οι Καλούμενος Δημήτρης και Τσιμπρής Δημήτρης.

Στην κατηγορία Stock 125, 1ος ο Σωτηρόπουλος Φώτης που κέρδισε τον Βασιλέρη Άκη ενώ στην μάχη για την 3η θέση νικητής αναδείχθηκε ο Μαλανδρινός Άγγελος του Βασιλόπουλου Γιώργου.

Στην κατηγορία Extreme 125 ο Βαρυμπομπιώτης δεν άφησε τον Σωτηρόπουλο να του πάρει την 1η θέση που έτρεξε σε 2 κατηγορίες στην 1η φετινή του εμφάνιση. 3ος ο Πάσχος Γιάννης.




 

Related

news 4167247178009775911

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item