Oι Πρωταθλητές του Κυπέλου ΛΟΥΞ 2011

Μετά από 4 αγώνες σε Πάτρα, Καλαμάτα και Αθήνα την φετινή χρονιά έφτασε η ώρα των Πρωταθλητών του Κυπέλου ΛΟΥΞ για το 2011 στις 3 κατηγορίες του θεσμού.






Στην κατηγορία ΛΟΥΞ που μάζεψε και τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη κατηγορία, Πρωταθλητής 2011 αναδείχθηκε ο ΚΑΨΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ παίρνοντας 6 φορές την πρώτη θέση στα 12 σκέλη των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν. Οι κυρίαρχες παρουσίες του στο ενδιάμεσο του πρωταθλήματος δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του για κάτι καλύτερο.
2ος στην γενική βαθμολογία ο πολύ έμπειρος οδηγός ΔΟΥΒΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που για άλλη μια χρονιά είχε μια πετυχημένη παρουσία, δείχνοντας ότι θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να πρωταγωνιστεί μετά και την νίκη του φέτος στο 3ο PICK Πάτρας.
3ος ο πάντα δυνατός στις εμφανίσεις του  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ που πάλεψε μέχρι τον τελευταίο αγώνα για την 2η θέση στην βαθμολογία. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος της 2ης θέσης καθώς ήρθε 2ος σε 6 σκέλη το 2011 δείχνοντας ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν για τους διεκδικητές του τίτλου.
Στην θέση της γενικής βαθμολογίας και μέσα στην λίστα των επάθλων ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ, με έναν αγώνα λιγότερο έχοντας μια σταθερή παρουσία στους αγώνες που πήρε μέρος, δείχνοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε μια ιδιαίτερα μάχιμη κατηγορία.
5ος ο ΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με έναν αγώνα λιγότερο, αλλά μια με μια πολύ καλή παρουσία στα 3 σκέλη του τελευταίου αγώνα.

Στην κατηγορία SUPER την κορωνίδα του Ελληνικού καρτ, των εξατάχυτων πιλότων ο ταλαντούχος ΜΠΕΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ κέρδισε για 2η συνεχόμενη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή παρόλο που ο συναγωνισμός φέτος ήταν ιδιαίτερα έντονος. Κέρδισε μόλις 2 σκέλη από τους 4 αγώνες που πήρε μέρος αλλά ήταν πάντα στο βάθρο των νικητών.
2ος ο ιδιαίτερα μάχιμος ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που κατάφερε με την συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα να αναρριχηθεί στην 2η θέση και να κλείσει την χρονιά του με έναν ιδιαίτερα πετυχημένο τρόπο, έχοντας ανέβει και μια φορά στο βάθρο στον 1ο αγώνα που πήρε μέρος.
Στην 3η θέση της γενικής κατάταξης ένας ακόμα ταλαντούχος οδηγός ο ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ που έφτασε στην 3η θέση έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον βασιλιά των εξατάχυτων χωρίς το στέμμα καθώς κέρδισε τα 5 από τα 6 σκέλη των αγώνων που πήρε μέρος φέτος. Το 2012 οι μάχες του με τον Μπέκο Αναστάσιο αναμένονται συγκλονιστικές καθώς οι διαφορές τους είναι σε εκατοστά του δευτερολέπτου.









 
 Στην κατηγορία MASTERS είχαμε φέτος αρκετές συμμετοχές νέων οδηγών αγώνων καρτ και έντονο συναγωνισμό. Πρωταθλητής για το 2011 αναδείχθηκε ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ που ανέβηκε σε καθε αγώνα που πήρε μέρος στο βάθρο στην πρώτη του χρονιά στον χώρο του καρτ.
2ος ο πολύ έμπειρος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ που ισοβάθμισε στην πρώτη θέση με τον Σκοπελίτη Γιάννη αλλά είχε χειρότερο συνδυασμό αποτελεσμάτων έχοντας ανέβει στο βάθρο στους 2 από τους 3 αγώνες που πήρε μέρος.

3ος ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και αυτός από την νέα γένια οδηγών που έφτασε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τους 2 πρώτους, έχοντας και μια παρουσία στο βάθρο των νικητών.
Η απονομή των πρωταθλητών του ΛΟΥΞ θα γίνει στην Πάτρα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα
Δείτε εδώ τα έπαθλα των νικητών.

Related

Loux Cup 8733547959496330039

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item