Τα νέα καθίσματα της IzTech για νεαρούς πιλότους

Η εταιρεία κατασκευής καθισμάτων Iztech παρουσιάζει τα νέα της καθίσματα για τις κατηγορίες MINI και Junior για τους επίδοξους νεαρούς πρωταθλητές.



Του Γιάννη Γκρίλλα,


Μετά από δουλειά αρκετών μηνών και αρκετές προσθήκες η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το νέο της υπερσύγχρονο Bambino κάθισμα σε δύο μεγέθη, τόσο για την κατηγορία MINI όσο και για την Junior. 

Το κάθισμα είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει και έναν ψηλότερο οδηγό, καθώς τα νεαρά παιδιά βρίσκονται στην διαδικασία ανάπτυξη και σωματοδομή τους αλλάζει συνεχώς με συνέπεια να δυσκολεύονται στην εύρεση σωστού καθίσματος. 

Οι διαστάσεις στα δύο μεγέθη είναι οι εξής: 

IZB1: 25cm, 23cm, 32,50 εκατοστά 

IZB2: 26,50 εκατοστά, 25 εκατοστά, 32 εκατοστά 

Επίσης η Iztech ανακοίνωσε την συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Forcefield, που ειδικεύεται στην κατασκευή αλεξίσφαιρου εξοπλισμού, για την κατασκευή προστατευτικών για τα πλευρά και το στήθος, με μέγεθος 54-60 εκατοστών.

Related

offers 1866848035844267140

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item