Αποτελέσματα από τον 4ο αγώνα του Κυπέλου ΛΟΥΞ 2011

Ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και ο τελευταίος επίσημος αγώνας για το 2011 με την ολοκλήρωση του 4ου αγώνα του κυπέλου ΛΟΥΞ. Η φιλόξενη πίστα Kartmania στα Βραχνέικα, η φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ των αγωνιζομένων και ο καλός καιρός συνέβαλαν στην διεξαγωγή ενός καλού αγώνα που άφησε όμορφες εντυπώσεις σε όσους πήραν μέρος.
Ο ΑΟΠ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με μπροστάρη έναν άψογο αλυτάρχη διοργάνωσε τον αγώνα, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις όποιες δυσκολίες.
Στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 2 κατηγορίες, την ΛΟΥΞ και την SUPER.

Στην κατηγορία ΛΟΥΞ στα χρονομετρημένα την pole position πήρε ο ΧΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με 40,958 που ήταν πραγματικά απλησίαστος στους χρόνους του στον πρώτο του αγώνα φέτος, καθώς κέρδισε και τα 3 σκέλη της ημέρας.
Ο φετινός πρωταθλητής ΚΑΨΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τον ακολούθησε δεύτερος στα χρονομετρημένα, πήρε την 2η θέση στο Α σκέλος και την 2η θέση στον τελικό εξασφαλίζοντας τον φετινό του τίτλο.
Ο ΔΟΥΒΡΗΣ ΦΩΤΗΣ πήρε την 3η θέση στα χρονομετρημένα κάνοντας τον καλύτερο αγώνα του για φέτος με την 3η θέση στον τελικό και την 3η θέση στο Β σκέλος επιστρέφοντας στο βάθρο των νικητών μετά από αρκετό καιρό.
Ο διεκδικητης του τίτλου ΔΟΥΒΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ αρκέστηκε στην 4η θέση του τελικού και στην 2η θέση του Β σκέλους που του εξασφάλισε τελικά την 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Ο ΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ με την σταθερότητά του καταλαμβάνοντας την 5η θέση τόσο στα χρονομετρημένα όσο και σε όλα τα σκέλη του αγώνα εξασφάλισε και την 5η θέση στην γενική κατάταξη βάζοντας και αυτός το όνομά του για το 2011 στην λίστα των πρωταγωνιστών που παίρνουν και τα έπαθλα της κατηγορίας.

Στην κατηγορία SUPER με τα εξατάχυτα καρτ, έκπληξη προκάλεσε η μη συμμετοχή του ΜΙΚΗ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ που ήταν από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο, παρόλο που ήταν παρών στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και δεν έδειχνε να έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα.
Στα χρονομετρημένα ο ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ πήρε την POLE POSITION με χρόνο 39,415 έχοντας σε απόσταση αναπνοής πίσω του τον φετινό πρωταθλητή ΜΠΕΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ με 39,438 δημιουργώντας  μεγάλες προσδοκίες για δυνατές μάχες σε ημιτελικό και τελικό καθώς την τριάδα συμπλήρωνε ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ με χρόνο 39,638!
Στον ημιτελικό ο Ορφανίδης Ραφαήλ παρά την αρχική πίεση του Μπέκου πήρε την 1η θέση αφήνοντας τον Μπέκο στην 2η θέση που πάλεψε αρκετά με τον Παυλόπουλο για να την κερδίσει και να εξασφαλίσει τον τίτλο στην κατηγορία του. Ο Παυλόπουλος πήρε την 3η θέση ενώ 4ος τερμάτισε ο Κυλινδρής Τριαντάφυλλος από την Λάρισα που έδειχνε να φλερτάρει με το πρώτο του βάθρο για φέτος.
Στον τελικό ο Μπέκος μπήκε αποφασισμένος για έναν όμορφο αγώνα με τον Ορφανίδη Ραφαήλ και τον Παυλόπουλο Σπύρο αλλά τον πρόδωσε ο κινητήρας του και εγκατέλειψε. Ο Ορφανίδης Ραφαήλ κέρδισε σχετικά άνετα έναν ακόμα αγώνα στο ΛΟΥΞ εξασφαλίζοντας την 3η θέση στο γενική κατάταξη με έναν αγώνα λιγότερο, ο Παυλόπουλος Σπύρος τερμάτισε 2ος μετά από μια δυνατή εμφάνιση ενώ στο 3ο σκαλί του  βάθρου ανέβηκε ο Κυλινδρής Τριαντάφυλλος σκορπίζοντας χαρά στην ομάδα του και έντονες προσδοκίες για το 2012 καθώς η παρουσία του στον τελευταίο αγώνα τον έφερε και στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Στα αξιοσημείωτα του τελικού είναι και η 4η θέση του Ανδρεαδάκη Αλέξανδρου που του εξασφάλισε και την 2η θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας του για το 2011, παρόλο που συγκρoύστηκε με τον Μπέκο όταν εγκατέλειψε από σπασμένο κινητήρα και καθυστέρησε να ξαναμπεί στην πίστα θέλοντας να σιγουρευτεί ότι ο συναθλητής του δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, σφραγίζοντας με την στάση του το υψηλό ήθος που διακατέχει τους οδηγούς που τρεχουν σε αυτό τον θεσμό.

Related

Loux Cup 4515644970456307918

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item